Horoscop MARTIE 2023. Previziuni complete pentru Leu/Ascendent în Leu

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Vrei să știi ce urmează în MARTIE pentru nativii zodiei Leu? Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, aduce vești importante. Uite cu ce vine următoarea lună pentru acest semn.

Horoscop Leu/Ascendent în Leu MARTIE 2023

Luna martie o să vină cu multe evenimente astrologice importante! Să ne amintim că Saturn va intra în Pești, pe 7 martie, Pluto intră în Vărsător pe data de 23 martie, iar Marte în sfârșit scapă de semnul contaminat al Gemenilor pe 25 martie.

În primul rând, nativii Leu vor scăpa de Saturn din Casa a 7-a. Cel mai probabil, relațiile tale au fost destul de testate din martie 2020 încoace. Însă, de pe 7 martie încolo, nu o să mai poți da vina pe Saturn.

De atunci, lecțiile pe care le-ai tot primit în ultimii ani trebuie să îți dea de gândit. Nu o să mai vrei să intri în relații toxice sau indisponibile și nu mai vrei să aștepți să se întoarcă alții la tine. Pe scurt, o să știi ce vrei de la viață și o să ai niște standarde pe care trebuie să le respecți tu, în primul rând.

Chiar dacă Saturn nu va mai fi în Casa relațiilor, va intra în Casa a 8-a și vrea să ai totuși grijă cui îi permiți accesul în intimitatea ta. Pentru că nu o să mai fii atât de deschis ca până acum, nu vei mai avea la fel de multă încredere.

Totodată, intrarea lui Saturn în Casa a 8-a de pe 7 martie te face să fii foarte atent asupra zonei financiare, a zonei de supraviețuire, dar și asupra fricilor tale. O să te confrunți cu diferite frici, pericole sau angoase. Vor apărea foarte multe extreme.

Profită de faptul că vei avea în Casa a 9-a multe planete în luna martie. Jupiter, Venus și Soarele. Este o lună în care credința va fi foarte importantă pentru tine, indiferent de modul în care o accesezi. Dacă te rogi, meditezi, scrii, citești, visezi.

La fel de utile sunt și călătoriile. Nu lăsa să treacă martie fără să mergi undeva sau măcar să planifici un drum sau o vacanță. Mai mult, vine o perioadă în care o să fii o gazdă bună, dar și un oaspete bun, în egală măsură.

Să nu uităm că martie vine cu beneficii nemaipomenite și pentru nativii Leu care vor avea de susținut examene, care merg la cursuri sau la studii.

În același timp, Marte o să iasă din Casa a 11-a și se duce în Casa a 12-a la 25 martie. Colaborarea dintre Marte și Saturn o să te pună puțin pe gânduri, legat de partea spirituală. Poate că mulți dintre voi sunteți mai pragmatici sau vă bazați pe partea de concret. Asta este foarte bine, dar te poți simți nevoit să îți dai seama că sunt și alte lucruri care contează, nu doar cele care se văd.

Chiar dacă Saturn va ieși din Casa a 7-a, acolo va intra Pluto. Deși stă din martie până în iunie, este timp suficient să vrei totul sau nimic din punctul de vedere a relațiilor.

Spre finalul lunii, vin niște oportunități în ceea ce privește profesia.

Citește și: Horoscop MARTIE 2023. Previziuni complete pentru Rac/Ascendent în Rac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel