Horoscop MARTIE 2023. Previziuni complete pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Vrei să știi ce aduce luna martie 2023 pentru nativii zodiei Săgetător? Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, aduce previziuni importante.

Horoscop Săgetător/Ascendent în Săgetător MARTIE 2023

Martie este o lună foarte importantă din punct de vedere astrologic. Mai ales pentru că Saturn intră în Pești la începutul lunii. Va întra și Pluto în Vărsător, iar aceste două tranzite sunt istorice. Iar pe 25 martie, Marte iese din semnul contaminat al Gemenilor și intră în Rac.

Trebuie să te gândești la un singur lucru. Jupiter, guvernatoarea semnului tău, este într-un semn care îi este pe plac. Așa că nu ai de ce să te plângi. Însă, pe 7 martie, Saturn va intra în Casa a 4-a, a familiei. Iar asta înseamnă că nu te vei mai simți atât de bine cu propria persoană.

De fapt, Saturn, planeta timpului și a responsabilității, vrea să îți arate că nu ai o bază. Și că relația cu familia merge de la sine, dar nu ai depus efort. Sau că locul în care stai nu este exact cum ți-ai dorit. Că te-ai grăbit sau că nu știi prea bine ce vrei să faci cu viața ta. Parcă vrei o familie sau un alt membru al familiei, dar te răzgândești și tot așa.

Însă, pentru că Jupiter creează aspecte bune pentru tine în martie, astrologul îți sugerează să nu îi dai prea multă importanță lui Saturn. Dar poți face un lucru. Grăbește puțin tot ce înseamnă mutare, vânzare sau închiriere. Dacă nu te grăbești și nu faci ceva în mod concret, așteptând să pice de undeva din cer, o să te frustrezi mult.

Saturn ar dori să te muți într-un loc serios, să îți faci o familie, ori să închegi altfel relația cu membrii familiei tale. Pot fi unele evenimente în familia ta, care nu îți vor plăcea în perioada următoare, dar nu ai nimic de făcut. 

Dar nu te supăra. Jupiter și Venus sunt în Casa a 5-a, iar acolo va intra și Soarele. Deci, cumva vei găsi metodele să ieși din toate.

Marte iese din Casa a 7-a, în sfârșit. Probabil că, din august anul trecut, ai avut numeroase discuții, dispute sau conflicte cu partenerul. Sau, dacă ai fost singur, ai cunoscut persoane indisponibile. Dar Marte va intra în Casa a 8-a, iar acest aspect este minunat pentru senzualitate și intimitate. Așa că relația ta de cuplu se poate așeza și construi într-un mod armonios.

În a doua parte a lunii, personal și profesional, vei sta destul de bine. Vei munci cu spor spre final de martie.

Vezi și: Horoscop MARTIE 2023. Previziuni complete pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel