Horoscop MARTIE 2024. Previziuni complete pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Cum va fi luna martie pentru nativii Balanță? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete! 

Balanță/Ascendent în Balanță MARTIE 2024

Pe 25 martie, Eclipsa de Lună se va petrece în semnul tău. Ai nevoie să pui punct la un capitol din viața ta. Trebuie să realizezi că nu se poate și să te întrebi unde te îndrepți. Va fi un moment pe care l-ai amânat în mod repetat.

Dacă știi că tragi de o situație care nu duce nicăieri, pe la finalul lunii martie este necesar să-ți dai seama ce ai de făcut. Învață să nu-ți mai bați joc de propria viață.

Reflecție profundă și ajustare pentru următoarea zodie în 2024. Ce te sfătuiesc astrele?

Ține minte că atunci când încerci să le faci pe plac tuturor, te pierzi pe tine. Așteaptă-te să iei o decizie care pe moment pare neplăcută.

Astrologul te sfătuiește să ai grijă la sănătate și la condițiile de lucru. Nu trebuie să muncești suplimentar dacă nimeni nu îți cere. Nici cu colegii nu este cazul să te cerți. Totodată, nu-ți imagina că la serviciu situațiile se schimbă cât ai bate din palme, căci nu se va întâmpla.

Cu Marte în tranzit prin casa a 5-a, interacțiunile cu propriul copil ar putea deveni mai complicate. Este necesar să îi acorzi o atenție sporită, altfel, s-ar putea să recurgă la mijloace neplăcute pentru a te face atent. Pe de altă parte, acest tranzit poate fi benefic dacă dorești să te implici în proiecte creative sau să faci schimbări în decorul casei tale, cum ar fi reorganizarea mobilei.

În plus, este un moment favorabil pentru exprimarea pasiunii și a senzualității. Dacă ai fost în căutarea unei soluții pentru a concepe un copil și nu ai avut succes până acum, prezența lui Marte ar putea accelera acest proces.

Te-ar putea interesa și Părinții Balanță: modele de echilibru, înțelegere și empatie. Ce alte calități mai au?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel