Horoscop MARTIE 2024. Previziuni complete pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Cum va fi luna martie pentru nativii Berbec? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete! 

Berbec/Ascendent în Berbec MARTIE 2024

În primele trei săptămâni, Marte, guvernatorul tău, este într-o poziție care te favorizează. Se află în Vărsător, în casa a 11-a.

Atunci când Marte se află în casa a 11-a, acest aspect este legat de rezultatele proiectelor profesionale, veniturile generate din acestea, implicarea în comunitate, voluntariat și relațiile de prietenie. Cu toate acestea, prezența lui Marte în această casă poate aduce și tulburări și provocări.

Vei resimți momente de nerăbdare și irascibilitate, iar întârzierile te pot supăra. Există posibilitatea să experimentezi evenimente neașteptate care ar putea să-i surprindă pe cei din jurul tău. Totuși, acest tranzit are și rolul de a te ghida către direcția pe care ar trebui să o urmezi în 2024.

Ceea ce trebuie să știi este că în continuare va trebui să faci primul pas într-un domeniu. De la începutul lunii martie și până pe data de 23, trebuie să interacționezi, să socializezi și să ieși cu oamenii. Este la fel de important să înveți lucruri noi. Ce contează cu adevărat este să nu stai pe loc.

Saturn retrograd în astrograma natală: Realizări semnificative și progres în diferite domenii

Din ultima săptămână a lunii, Marte intră în casa a 12-a. Atunci va trebui să vorbești mai puțin și să faci mai multe. Până atunci, "nu ai voie nici să taci, dar nici să stai", după cum menționează astrologul. Poziția astrologică îți dă nevoia de expansiune, dar spre final vei avea nevoie să te și retragi puțin.

Conjuncția Chiron-Nodul Nord din semnul tău s-ar putea să-ți aducă conștientizare legată de rănile pe care le ai, atât cele fizice, cât și emoționale. Chiron are o conexiune cu tot ceea ce înseamnă respingere și abandon. Dacă știi că ai o dependență sau te afli într-o relație care nu este sănătoasă, te poți trezi la realitate.

Intrarea lui Marte în casa a 12-a te poate ajuta să începi un proces de vindecare. Daniela Simulescu îți recomandă un pic de hibernare. Dacă rămâi în agitație, nu o să-ți vezi rănile și problemele. Drept urmare, nu o să le poți accepta și vei fugi de ele.

Altă recomandare este să ai grijă de sănătate și de tot ce înseamnă aceasta pentru tine. Pe 10 martie, va fi și o Lună Nouă în casa a 12-a, lângă Saturn. Așadar, tot ceea ce înseamnă grijă, vindecare și acceptare trebuie luat în serios. Încearcă să scapi de resemnare, deoarece nu este bună.

Pe 25 martie, va avea loc o Lună Plină în Balanță. Ai putea lua decizii pe plan partenerial. De exemplu, ai putea să termini o relație care nu-ți este benefică sau să schimbi atmosfera.

Marte în Vărsător. O viziune asupra viitorului: Revoluție fără arme, doar cu tehnologie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel