Horoscop MARTIE 2024. Previziuni complete pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Cum va fi luna martie pentru nativii Capricorn? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete! 

Capricorn/Ascendent în Capricorn MARTIE 2024

Pe 25 martie, va fi o Lună Plină în Balanță și o Eclipsă de Lună. Tu vei resimți efectele acestora.

La tine, eclipsa are loc în casa a 10-a, cea a carierei. Mai mult decât atât, mai este implicată și casa a 4-a. Tot ceea ce înseamnă axa de la 4 până la 10 aduce evenimente. În plan profesional există schimbări sau momente în care te hotărăști că nu mai poți. Pot apărea și unele decizii.

Trebuie să-ți faci timp și pentru ceea ce ține de mediul familial. Deoarece este necesar să găsești un echilibru între cele două planuri, o să ai multe cheltuieli.

La începutul lunii, în casa a 2-a se află Marte și Venus. Careul dintre Uranus și Marte te va face să cheltui și mai mult.

Ce aduce sezonul PEȘTILOR pentru fiecare ZODIE / ASCENDENT până pe 20 martie

Cât timp Marte va fi în Vărsător, în casa a 2-a, bugetul tău nu va fi deloc stabil. Schimbările în plan financiar vor fi inevitabile. Ar fi înțelept să economisești o sumă pentru situații neprevăzute. Astfel, în cazul unor evenimente neașteptate, vei putea folosi acei bani fără a fi afectat emoțional sau financiar.

În casa a 3-a se află Soarele, Saturn și Neptun. Se vor alătura Venus, Mercur și Marte. Te așteaptă multe drumuri, agitație, călătorii, acte de refăcut și chestiuni administrative. Totodată, va trebui să gestionezi treburile gospodărești și relațiile cu toți cei din jur. Pe scurt, ai de îmbinat activitățile din carieră cu cele de acasă.

În martie, trecerea timpului te va depăși. O să-ți dorești să ai mai multe ore într-o zi.

Recomandarea astrologului este să faci o călătorie și pentru tine. Încearcă să te bucuri. Poți merge într-un pelerinaj sau să faci o drumeție pe munte. Ai nevoie să te plimbi pentru a face luna să treacă mult mai ușor.

Citește și Revoluția iubirii, cu Uranus în Taur! Previziuni pentru nativii Capricorn.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel