Horoscop MARTIE 2024. Previziuni complete pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Cum va fi luna martie pentru nativii Fecioară? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete! 

Fecioară/Ascendent în Fecioară MARTIE 2024

În luna martie, trebuie să reții că depinzi de oameni. Vei avea multe planete în casa a 7-a. Te poți descurca să faci lucrurile singur, așa cum îți dorești, dar asta nu înseamnă că asta e soluția și așa trebuie să faci.

Nu doar tu vei avea nevoie de ajutorul altora, ci și unele persoane vor avea nevoie de tine. Este foarte greu să te detașezi. Astrologul îți recomandă să înveți arta compromisului și a negocierii în martie. Ai nevoie să ajungi la un numitor comun cu cei din jurul tău, dar fără prea mult efort. Dacă forțezi unele lucruri, nu obții nimic, ci doar faci câțiva pași în spate. 

De ceva vreme, Saturn se află în casa a 7-a. Acesta îți arată că pentru o relație muncești, însă nu trebuie să te chinui. Pentru a avea un parteneriat trebuie să fii așezat, liniștit, echilibrat. Nu este nevoie să suferi.

Horoscop special. Pe Gemeni și Scorpioni îi așteaptă vremuri interesante

Dacă alegi suferința, nu te poți plânge deoarece cei din jur vor spune că aceasta a fost alegerea ta.

Din a doua parte a lunii, dacă ești singur, vei avea o perioadă interesantă. Pot apărea mai multe șanse. Daniela Simulescu îți recomandă să nu te aventurezi în primele două săptămâni ale lunii și să aștepți o perioadă, dacă vorbești cu cineva.

Martie te apropie mai mult de partener, în cazul unei relații stabile. Doar că pentru acest lucru, trebuie să fii vulnerabil cu persoana de lângă.

Cu Marte în casa a 6-a, stresul devine o problemă. Certuri cu colegii sunt posibile, dar puteți și să vă ambiționați reciproc. Vei fi irascibil și grăbit. Simți că ai consumat multă energie fără să vezi rezultate. Dacă ajungi la medic, poți intra în conflict și cu acesta, deoarece o să ți se pară că tu ai dreptate. Există varianta în care poți prinde curaj să mergi la doctor sau să vorbești mai deschis cu unii colegi. Totodată, ai putea să te simți mai util într-un proiect, pe care îl poți trata ca pe un plan personal. Trebuie să ai grijă la sănătate și la micile accidentări care pot surveni. Ai putea să îți îmbunătățești rutina. Nu uita că graba strică treaba!

Citește și Anul Dragonului de Lemn - Previziuni pentru TOATE zodiile în 2024

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel