Horoscop MARTIE 2024. Previziuni complete pentru Pești/Ascendent în Pești

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Cum va fi luna martie pentru nativii Pești? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete! 

Pești/Ascendent în Pești MARTIE 2024.

Primele 10 zile ale lunii nu îți priesc cu Venus, Marte și Mercur în casa a 12-a. Vei depune mult efort și va trebui să accepți că viața este grea din când în când.

Cu Marte în casa a 12-a, ai impresia că totul este perfect, dar realitatea te va contrazice. S-ar putea să fii tentat să alegi căi mai scurte, ceea ce nu este benefic. Evită tranzacțiile financiare care par dubioase! Este momentul să te retragi și să observi ce se întâmplă în jurul tău. Concentrează-te pe meditație, rugăciune și stabilirea de intenții.

Nu uita că Saturn îți arată niște limite în anumite privințe. Pe cei tineri, îi îmbătrânește. Pe cei maturi, îi întinerește. Dar cu niște costuri pentru fiecare. Fii atent și la viciile tale.

Proverbe pentru zodii. Ce i se potrivește nativului Pești?

Din a doua parte a lunii, în semnul tău intră Mercur, Venus și, după aceea, Marte. Astrele te vor ajuta. Fii foarte atent deoarece ceea ce începi în martie va fi de lungă durată. Pe 10 martie, are loc o Lună Nouă în Pești în conjuncție cu Saturn. Orice aduce Saturn va dura pentru o perioadă de timp foarte mare. Nu poți rupe.

Astrologul te sfătuiește să ai grijă de sănătate. Saturn este deja de ceva timp în semnul tău, chiar dacă este posibil să-l fi ignorat. Când se alătură Venus, Marte și Mercur, se provoacă agitație și stres. Îți vei dori să faci multe. Simți că este momentul. Apar oportunități și nu-ți dorești să le pierzi. Te va ajuta și Jupiter deoarece se află în relație bună cu toate celelalte planete.

Cu toate acestea, când îți va fi lumea mai dragă, vei începe să te simți rău. Înainte să ajungi într-un punct critic, încearcă să mergi la medic sau să-ți schimbi stilul de viață. Trebuie să te odihnești.

Așteaptă-te și la niște cheltuieli. Unele dintre acestea vor fi pentru propria ta bucurie.

Îți recomandăm și Anul Dragonului de Lemn - Previziuni pentru TOATE zodiile în 2024.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel