Horoscop MARTIE 2024. Previziuni complete pentru Rac/Ascendent în Rac

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Cum va fi luna martie pentru nativii Rac? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete! 

Rac/Ascendent în Rac MARTIE 2024

Aspectul cel mai important pentru tine este Eclipsa care se va petrece la final de lună, în casa a 4-a.

Luna Plină din Balanță te-ar putea face să-ți dorești o nouă locuință, să faci schimbări în casă sau să faci ajustări în relațiile cu familia. Fiind o Lună Plină, este vorba despre un apogeu, un final. De exemplu, ai putea să-ți dai seama că acolo unde locuiești nu îți mai place sau nu îți mai face bine.

În schimb, luna martie îți aduce o perioadă minunată pentru studiu și călătorie. Ai putea să citești mai mult, să vorbești cu oameni inteligenți sau să îi asculți pe unii dintre aceștia. Ar fi o mare pierdere să nu îți reîmprospătezi mintea în această lună. Poate îți dai seama că vrei să te înscrii la o nouă școală sau să începi un nou curs și vei avea nevoie să strângi bani pentru acesta.

Horoscop special. Pe Gemeni și Scorpioni îi așteaptă vremuri interesante

Marte se află în casa a 8-a, care este asociată cu taxele, impozitele, datoriile, negocierile, facturile și gestionarea bugetului comun.

Dacă ai fonduri comune și nu mai ești mulțumit de anumite condiții, ar trebui să iei în considerare renunțarea la acestea. Alternativ, poți începe să elaborezi un buget împreună cu cineva. Există posibilitatea să apară dispute legate de cheltuieli. Chiar și în cazul în care ești pensionar, poți reorganiza modalitatea în care îți gestionezi banii.

Marte în casa a 8-a indică necesitatea de a acorda o atenție sporită securității financiare. Poate fi o perioadă potrivită pentru a accelera procesul de obținere a unui credit sau a unei finanțări.

Vezi și METAMORFOZE majore în viața personală și profesională pentru o zodie de pământ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel