Horoscop MARTIE 2024. Previziuni complete pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Cum va fi luna martie pentru nativii Săgetător? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete! 

 

Săgetător/Ascendent în Săgetător MARTIE 2024

În casa a 4-a se află Soarele, Saturn și Neptun. Dar se vor mai alătura Venus, Mercur și Marte. Casa a patra are legătură cu echilibrul tău, fundația ta. De exemplu, poate fi vorba despre familia sau casa în care te-ai născut și cele pe care ți le creezi. Mai poate fi asociată cu sentimentul de "acasă", care nu este neapărat un loc fizic, ci unde te simți în siguranță.

Prin urmare, relațiile cu membrii familiei se vor complica. Vor apărea tensiuni din care pot ieși și lucruri bune. În locuința ta se mai pot strica lucruri. Poate va fi nevoie să decorezi, să cumperi câteva lucruri sau să repari.

Te-ai putea decide că vrei să te muți sau că vrei să-ți achiziționezi o casă. Apar discuții legate de moșteniri.

Cele PATRU zodii afectate de Marte în Vărsător. Nativii trebuie să fie foarte atenți la conflicte

În luna martie, nu o să ai prea mult timp să respiri din cauza acestor probleme.

Cu Venus în casa a 4-a, va fi o perioadă nemaipomenită să cumperi lucruri frumoase pentru casă și grădină. Este posibil să ai și sprijinul partenerului. Acesta te poate ajuta să uiți de ego și să te împingă spre a te împăca cu rudele.

Astrologul îți pune în vedere că poți deveni responsabil pentru oamenii din jurul tău. Poate fi vorba despre părinți, neamuri sau copii. Va trebui să depui timp și resurse în acest sens.

Cât timp Marte va mai fi în casa a 3-a, te vei bucura de oportunități pentru călătorii, însă vei fi și mai irascibil. De exemplu, lipsa autostrăzilor ar putea să-ți afecteze starea de spirit. Problemele legate de mașină pot deveni o preocupare. Este important să fii atent la documente. Chiar dacă ai nevoie să rezolvi urgent anumite formalități, este recomandat să nu te grăbești.

Cu Marte în casa a 3-a, este o perioadă favorabilă pentru cei implicați în examene, dezbateri, ateliere și alte evenimente din această sferă. Acest tranzit poate fi benefic pentru cei care își doresc o schimbare în carieră. Indiferent de vârstă sau experiență, există oportunitatea de a învăța lucruri noi care ar putea fi utile în viitor. Avantaje și resurse vor apărea în această perioadă.

Îți recomandăm și Previziuni astrologice prima jumătate a anului 2024 pentru fiecare zodie/ascendent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel