Horoscop MARTIE 2024. Previziuni complete pentru Taur/Ascendent în Taur

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Cum va fi luna martie pentru nativii Taur? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete! 

Taur/Ascendent în Taur MARTIE 2024

În primele două săptămâni, Venus, guvernatoarea ta, este în casa a 10-a, cea a carierei. Acolo se află și Marte.

Marte în casa a 10-a accelerează ritmul, iar tu, fiind adeptul procesării și analizei înainte de acțiune, te vei simți provocat. Evenimente neașteptate, uneori neplăcute, te vor obliga să-ți schimbi direcția profesională. Relațiile tensionate cu autoritățile și instituțiile vor fi frecvente. Este necesar să te adaptezi rapid în cariera ta, chiar dacă nu te simți complet pregătit pentru asta.

Astrologul îți recomandă să te concentrezi în continuare pe zona profesională, indiferent de ceea ce se întâmplă în alte domenii. Munca, profesionalismul, curajul, dar și furia, te ajută să crești în ochii superiorilor sau ai celor cu care colaborezi.

Anul Dragonului de Lemn - Previziuni pentru TOATE zodiile în 2024

Nu trebuie să fie neapărat un proiect de serviciu, poate fi vorba și despre voluntariat sau ajutorul oferit către o companie pentru a face ceva în folosul comunității.

Ești foarte bine aspectat în acest sens. Mai mult decât atât, ți-ar prinde bine în luna martie să-i ajuți pe cei de lângă tine. Îți priește enorm să te ocupi de acțiunile umanitare, fie că ajuți un copil sau un om al străzii. Chiar și pe plan profesional, ți-ar putea aduce beneficii. Șefii te-ar putea aprecia mai mult, să te vadă cu alți ochi.

Trebuie să ai puțin mai multă grijă la relațiile cu prietenii. Unele dintre aceste relații s-ar putea să nu-ți mai fie de folos. Ține minte că oamenii se maturizează, cresc, iar unele legături nu-și mai au rostul.

La sfârșitul lunii, ar putea apărea niște decizii pe plan profesional destul de puternice.

Îți recomandăm și Predicțiile numerologice ale lunii februarie. Previziuni și zilele norocoase pentru TOATE cifrele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel