Horoscop. Mercur în Berbec: Semnele SPRIJINITE între 27 martie - 11 aprilie. Daniela Simulescu: "E MOMENTUL!"

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari

Horoscop. Mercur în Berbec este echivalentul zicalei "Cine nu e gata, e luat cu lopata!". Tranzitul va avea loc în perioada 27 martie - 11 aprilie, adică două săptămâni în care suntem chemaţi să acţionăm şi să luăm deciziile mult amânate sau să spunem lucrurile pe care le-am ţinut în noi multă vreme. O perioadă de furie, de cuvinte dureroase, dar poate fi o perioadă cu folos dacă ne putem gestiona furia într-un mod productiv. Există şi câteva semne care vor fi avantajate în această perioadă. Mai multe aflăm de la Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro:

Horoscop. Tranzitul lui Mercur în Berbec

Mercur iese din Peşti. Aleluia! A avut conjuncţia cu Neptun care aduce multă dezinformare.

Pe 27 martie, Mercur intră în Berbec şi va sta acolo până pe 11 aprilie, până când intră în Taur. Adică două săptămâni. E un tranzit scurt, dar nici nu are nevoie de mai mult!

Mercur, când intră în Berbec, intră, decide, pleacă. Nu stă să se mai gândească, să mai analizeze, să mai piardă vremea. Gata! Hotărâm!

La nivel mondial, Mercur în Berbec nu e neapărat cel mai bun pentru că liderii se vor grăbi, vor lua decizii, declaraţii abrupte şi nu revin asupra lor. lansează ce e de lansat şi văd ei pe urmă.

Cine este Mercur? Este planeta comunicării verbale, non-verbale. Berbecul e primul semn al zodiacului, semnul naşterii, semnul străpungerii zăpezii de către ghiocel, să spunem aşa. E semnul îndrăznelii, al curajului, al agresivităţii, al impulsivităţii şi al furiei.

Când Mercur intră în Berbec, intră şi hotărăşte. Dacă aţi aşteptat până acum să luaţi o decizie, ăsta e momentul. Între 27 martie şi 11 aprilie, daţi-i bice!

Precizez că în perioada 1-3 aprilie o să facă o conjuncţie cu Luna Nouă din Berbec şi apoi conjuncţia cu Chiron. O bucurie!

Cu alte cuvinte, la începutul lunii aprilie, nu o să facem păcăleli, dar o să facem reproşuri celor din jur şi o să spunem cuvinte care dor şi o să trimitem săgeţi şi o să ne plângem. Pentru că atunci când Mercur se întâlneşte cu Chiron, nu mai putem să ţinem furia, ci o dăm pe din afară prin vorbe şi vorbele acestea dor. Vor durea ca niciodată.

Pe de altă parte, când Mercur se întâlneşte cu o Lună Nouă în Berbec şi cu Chiron, e momentul să nu mai stai pe loc. Poate te-ai gândit să începi un curs, să pleci într-o ţară, să cauţi alt loc de muncă, să te apuci de sport, să iei o decizie pe plan relaţional sau personal.

Sunt două săptămâni în care să zici: Cât să mai stau? Cât să mai las de la mine?

Horoscop. Semnele sprijinite de Mercur în Berbec

Mercur în Berbec îi va sprijini pe cei cu semne de Foc şi îi va activa pe cei care au în astrogramele lor marcaj cardinal, adică Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn.

Oricum aceştia sunt susţinuţi de Soarele în Berbec până pe 20 aprilie. O să fie vis luna aceasta şi cu Mercur acolo! Şi cu Luna Nouă în Berbec pe voi o să vă declanşeze, o să vă facă să treceţi la acţiune.

Bineînţeles, când vorbesc de un asemenea aspect, nu înseamnă că o să se întâmple la fiecare, ci să luăm aceste astre să le folosim. Dacă ştii că vrei să schimbi ceva în viaţa ta, mercur în Berbec zice să mai scoţi lucrurile de la naftalină, mai scoate din tine furia, mai zbiară, mai urlă. Furia, când e folosită într-un mod prielnic, e nemaipomenită. te ajută să creezi, să gestionezi. Poate în jurul tău sunt oameni care amână să ia o decizie. Ia-o tu!

Horoscop Mercur în Berbec - aspecte importante

Pe lângă conjuncţia cu Luna Nouă şi cu Chiron, o să facă şi aspecte bune cu planetele din Vărsător, Venus, Marte, Saturn. Spre 11 aprilie, când iese din Berbec, Mercur va face un careu cu Pluto.

Careul dintre Mercur şi Pluto... cum să zic. Dacă după 27 martie nu se mişcă nimic, în ultimele zile ale tranzitului în Berbec o să spui tot ce nu ai spus în ani de zile! 

Mercur în Berbec e foarte bun la examene, e foarte bun să convingă, să motiveze, să împingă oamenii de la spate şi e foarte bun să nu îi mai lase pe alţii să se piardă. Mercur în Berbec e precum un ghid. Căutaţi un ghid în viaţa voastră sau fiţi voi un ghid.

Horoscop. Cum se manifestă Mercur în Berbec

Mercur în Berbec zbiară! Ştiţi cum este o persoană cu Mercur în Berbec? Are o idee? O spune! Nu mai aşteaptă! O persoană cu Mercur în Berbec nu are frică să comunice. De multe ori spune lucruri nu neapărat să jignească, dar sunt atât de încărcate de energie, încât poate să îi sperie pe ceilalţi. Dar trebuie să recunoaştem că, dacă nu ar fi persoane de genul acesta în jurul nostru, am sta pe tânjală şi am aştepta să se întâmple o minune.

La nivel mondial, Mercur în Berbec e predispus la contrazicere, la conflicte, la declaraţii, la împungeri, la ironii, la nişte cuvinte mai dureroase. Dar, la nivel personal, dacă îl folosiţi pe Mercur în Berbec, e de vis.

Poate să ducă la mici incidente, ciocniri, chestii neaşteptate, incendii, chestiuni legate de automobile... Predispune la multe lucruri Mercur în Berbec, dar la nivel personal, dacă vreţi să luaţi o decizie, folosiţi perioada aceasta.

Ba mai mult, când avem Luna Nouă în Berbec de pe 1 aprilie, am spus că e bine să nu începeţi neapărat ceva nou şi să aveţi grijă la oamenii cu care sunteţi, dar acest Mercur în Berbec folosiţi-l să spuneţi ce vă doare, ce nu vă place. Mai întâi, spuneţi-vă vouă, că Mercur în Berbec vorbeşte ca şi cum vorbeşte pentru el, nu pentru ceilalţi. De aia e important să vă spuneţi vouă şi nu îi mai lăsaţi pe alţii să vă influenţeze, să vă convingă de aspectele lor, de ce îşi doresc ei.

Mercur în Berbec e precum un copil care vrea. El nu ştie nu se poate. Mercur în Berbec zice: "Eu vreau!". Şi când îţi zici ţie asta, trebuie să îţi dai ce vrei. E o perioadă egocentristă.

Mercur în Berbec nu prea se pricepe la negociere. Nu ştie şi nici nu are de unde să înveţe sau cum să înveţe. Nu are mecanismele astea. Nu este o perioadă bună de negociere, e o perioadă de încleştare a nervilor prin cuvinte, prin declaraţii, prin ştiri, prin tot felul de săgeţi.

Dar dacă îl folosim pe Mercur în Berbec, o luăm de la capăt. Spunem lucruri, ieşim din situaţii.

Ştiţi cum este când Mercur se întâlneşte cu Chiron? În perioada 1-3 aprilie, Mercur zice aşa: "Ăsta sunt! Altul nu mai face mama!" Mă accepţi, nu mă accepţi, nu am ce să fac! Nu mai are rost să mă ascund!". 

Poate că tu nu ţi-ai rezolvat problema cu furia interioară pentru că dacă nu ne place ce fac ceilalţi, că sunt mai furioşi, mai agresivi, înseamnă că pe dinăuntru avem ceva nerezolvat, o furie, o anxietate, o frică. Astea sunt în noi toţi, doar că unii reuşim să le mascăm, alţii nu reuşim să le mascăm. Cu Mercur în Berbec am face bine pentru sănătatea noastră mintală să nu mai mascăm atât de mult şi să lăsăm afară furia din noi. Furia este sănătoasă dacă este folosită şi dacă învăţăm să o echilibrăm.

Dacă vreţi să învăţaţi un lucru nou, dacă vreţi să purtaţi o discuţie de care v-a fost teamă, dacă vreţi să luaţi o decizie, dacă vreţi să spuneţi ce aveţi pe suflet, folosiţi perioada 27 martie - 11 aprilie din plin.

Urmăreşte aici emisiunea despre Mercur în Berbec, prezentată de astrologul Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel