Horoscop noiembrie 2021 - Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Daniela Simulescu: "Se face trecerea la 2022" - VIDEO

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Horoscop noiembrie 2021. Luna aceasta reprezintă o perioadă astrologică importantă, fiind marcată de o Lună Nouă în Scorpion şi o eclipsă pe 19 noiembrie. Potrivit astrologului Daniela Simulescu, este o lună de tranziţie de la 2021 la 2022. Află previziunile pentru Berbec, Taur, Gemeni şi Rac:

Să ştiţi că în noiembrie se face trecerea de la 2021 la 2022. Luna noiembrie este importantă din acest punct de vedere.

În noiembrie, mai exact pe data de 19, avem o eclipsă, o Lună Plină în Taur care are foarte multe implicaţii pe astrograma României.

În jurul datei de 19 noiembrie, înainte sau după, să fim foarte atenţi la ce se întâmplă. Această Lună Plină are implicaţii atât la nivel individual, naţional, cât şi mondial.

Să nu uităm de faptul că Marte intră pe 31 octombrie în semnul Scorpionului şi va sta acolo toată luna noiembrie.

Venus, pe 5 noiembrie, intră în Capricorn, de unde va şi retrograda pe data de 19 decembrie şi va sta în Capricorn până în martie anul viitor, undeva până pe 6 martie.

Mercur, pe 6 noiembrie, intră în Scorpion. Iese din Balanţă, unde a fost şi retrograd şi intră în Scorpion şi va sta până pe 24 noiembrie, când va intra în Săgetător.

Iar Soarele, pe 22 noiembrie, intră în Săgetător. Acum, la final de noiembrie, Soarele va face o conjuncţie cu Nodul Sud pe 23 noiembrie.

Luna noiembrie se anunţă destul de marcantă la nivelul conştiinţei, la nivelul principiilor şi valorilor pe care noi, ca români le avem, dar se anunţă o oarecare schimbare de energie la nivel individual.

Berbec (şi cei cu ascendent în Berbec)

De remarcat faptul că Marte este guvernatorul tău. Cum începe luna noiembrie, este deja în Scorpion. Deci toată luna vei trăi sub această energie. Marte se simte bine în Scorpion şi în semnul tău. Doar că atunci când Marte este în semnul tău, Marte în Berbec este precum un soldat activ. Când vorbim de Marte prin Scorpion, este puţin mai retras şi mai strategic. Ce înseamnă asta pentru tine? Înseamnă că tu, în luna noiembrie, vei prefera să faci un pas în spate. Vei prefera să nu te mai faci atât de vizibil, să nu mai fii atât de prezent. Cât timp Marte a fost în Balanţă a trebuit să interacţionezi cu tot felul de oameni, să te ocupi de tot felul de parteneriate, de colaborări şi poate chiar de relaţia ta. Dar acum că intră Marte în Scorpion, e ca şi cum intri puţin la hibernat şi undeva din spate începi să îţi faci un oarecare bilanţ al anului acesta.

Marte în Scorpion te ajută foarte mult să te retragi, dar să îţi şi verifici resursele pe care le mai ai în acest an. Pentru că, de când am avut conjuncţia Jupiter - Saturn din decembrie 2020, sunt sigură că în viaţa ta au apărut foarte multe schimbări, foarte multe planuri dărâmate, au apărut altele... o zăpăceală. Acum, cu Marte în Scorpion ai timp să te aşezi şi să îţi verifici cămara: care îţi sunt resursele? De ce mai ai nevoie? Ca să ştii, după noiembrie, încotro să o iei. Pentru că nu vei mai avea resursele pe care le aveai de la începutul anului. E nevoie de odihnă, de puţin regenerare, e nevoie să laşi să lucreze ceea ce ai făcut până acum pentru tine şi tu să mai tragi aer în piept. 

Cu Marte în Scorpion e bine să vă ocupaţi de tot ce înseamnă credite, rate, datorii investiţii, afaceri, bani din alte resurse, moşteniri. Adică, cu Marte în această zonă te mai linişteşti, dar te lasă să te ocupi de ceva din spate, nu mai eşti atât de activ în viaţa publică, să zicem.

Cu Marte în Scorpion, pentru tine va veni o perioadă de control. Vei dori să ştii tot ce se întâmplă în jurul tău, în lumea ta şi o să încerci să ţii frâiele la toată lumea. Nu o să fie atât de uşor.

Pe plan personal, în modul general, e o lună de retragere, de hibernare, însă, în acelaşi timp, de planificare, de făcut strategii sau de făcut alte perspective, alte viziuni. Intuiţia îţi va funcţiona foarte bine, spiritul vizionar va fi acolo.

Ce mai este important pentru tine este că acest Marte în Scorpion va activa - odată cu eclipsa de pe 19 noiembrie -axa resurselor: banii tăi şi banii celorlalţi. Adică banii pe care îi obţii prin muncă proprie, ori din alte surse precum moşteniri, banii de la partener sau dobânzi etc. 

Deci este o lună în care e bine să dai un pas în spate, să lucrezi din spate, din culise. De ce te duci în culise? Că rezolvi chestiuni care nu sunt plăcute de multe ori şi vorbim mult despre bani. În afară de alte resurse, vorbim despre bani.

Luna Noiembrie este foarte importantă pentru că şi Venus va intra în Capricorn, iar Venus în Capricorn vorbeşte bani şi despre cariera ta. Partea financiară, acolo ai de făcut multe lucruri în luna noiembrie.

Atrag atenţia că Venus va intra în Capricorn unde va retrograda pe 19 decembrie şi s-ar putea ca încă din noiembrie să fie ravagii în zona parteneriatelor, mai ales cele de lungă durată. Adică cele care au un contract în spate, poate căsătorii sau afaceri. S-ar putea să treacă prin anumite teste. Cele care merită să rămână, rămân. Cele care nu merită, nu vor rămâne.

Deci, pentru voi, zona financiară şi de resurse e importantă, iar relaţional s-ar putea să simţi că apar teste în relaţiile tale.

Taur (sau cei cu ascendent în Taur)

Vorbim în primul rând de faptul că Venus, guvernatorul vostru, intră în Capricorn. În primă fază, vă prieşte, vă convine, vă ajută, nu mai puteţi de dragul vostru. Venus se va apropia de o conjuncţie cu Pluto mai târziu. Ce înseamnă asta? Că veţi deveni mai radical în principiile şi valorile voastre. Veţi pune piciorul în prag şi veţi spune până aici pot, eu asta vreau, eu asta nu mai vreau. 

Dacă aveţi de încheiat un contract sau de făcut o înţelegere, o încheiere, sunteţi foarte radical.

Şi să nu uităm de faptul că Marte intră în casa a şaptea - a relațiilor -  pe toată durata lunii. Ce înseamnă asta? Ori întâlniţi parteneri care sunt foarte radicali şi nu vă lasă să vă faceţi mendrele, ori voi sunteţi cei care puneţi piciorul în prag şi impuneţi limite.

Acum cu Venus în Capricorn trebuie să aveţi şi voi grijă în zona relaţională. Pentru că Venus va retrograda la un moment dat. Mai ales pentru relaţiile la distanţă, pentru relaţiile online. Ştim că sunteţi dornici de relaţii fizice, să palpaţi, să simţiţi, dar în aceste vremuri apelăm şi la aplicaţii sau site-uri de dating. Relaţiile începute la distanţă sau online sau cele pe care le aveţi chiar şi acum, s-ar putea dă fie testate. 

În rest, pentru Tauri sau cei cu ascendentul în Taur, trecând peste conflicte care pot apărea în relaţii sau parteneriate, poate fi o lună bună din punct de vedere profesional.

Avem un moment de care îmi este teamă: Marte careu Saturn. Asta se întâmplă undeva pe 19 noiembrie, tot când avem eclipsa, dar nu e o problemă.

Profesional sunteţi destul de bine. La voi partea relaţională este destul de zguduită. Dar, profesional, dacă vreţi să mergeţi mai departe, mergeţi.

Dacă nu aţi făcut o schimbare profesională din decembrie 2020 până acum, nu mai puteţi da vina pe nimeni ci pe frica voastră, nesiguranţa voastră sau pe lipsa voastră de încredere. Pentru că Venus când va trece în casa a noua, chiar dacă se apropie de retrogradare, vă arată unde aveţi încredere şi unde nu aveţi încredere în forţele proprii. Or, când nu avem încredere, hai să nu mai dăm vina pe context sau pe alte situaţii. Da, pot exista anumite condiţionări, dr eu sunt ferm convinsă că în luna noiembrie, dacă vă doriţi, puteţi găsi o oarecare încredere, poate una la care nu v-aţi gândit niciodată.

Gemeni (sau cei cu ascendent în Gemeni)

Bucuria mare este că Mercur scapă de sub aripa retrogradării. Deşi a fost retrograd până pe 18 octombrie, influenţa lui se simte până pe 6 noiembrie, până va ieşi de tot în Balanţă şi va intra în Scorpion.

Va face nişte aspecte destul de interesante cu Saturn şi cu Jupiter, dar să ştiţi că Mercur în Scorpion, pentru voi, vă duce atenţia foarte mult în zona profesională, în zona muncii, în ritualurile pe care le aveţi, în modul în care vă ocupaţi de treburile gospodăreşti. 

Cu Mercur în Scorpion s-ar putea dintr-o dată să nu mai fiţi la fel de comunicativi, de activi, de efervescenţi, ci să fiţi mai introvertiţi, mai filozofi, mai înţelepţi şi să vă concentraţi, să vă focusaţi să şi fiţi implicaţi. Dintr-o dată, din cei care pot părea mai superficiali să deveniţi cei care sunt cei mai implicaţi, cei mai devotaţi şi cei care ţin cu dinţii de un anumit proiect profesional, astfel încât acesta să ajungă la bun sfârşit. Cât Mercur va tranzita Scorpionul în luna noiembrie, pentru voi e foarte important să nu credeţi tot ce auziţi şi tot ce vedeţi. Trebuie să verificaţi, să săpaţi adânc. Cu siguranţă găsiţi lucruri acolo.

Şi să nu uităm că nu doar Mercur va fi acolo, ci şi Marte. Şi dacă vă dă imbold, vă dă putere, vă dă curaj să săpaţi, s-ar putea să întâlniţi anumite conflicte, dar nu trebuie să vă lăsaţi. Voi, în munca voastră, în noiembrie, trebuie să săpaţi cât mai adânc, pentru că s-ar putea să găsiţi nişte lucruri pe care alţii nu le găsesc şi s-ar putea să vă ajute atât la nivel personal, cât şi la nivel profesional.

Tot în noiembrie e o lună bună pentru cei care în ultimul timp au simțit că nu sunt bine mental sau emoţional. Mercur în Scorpion, alături de Marte vă pot ajuta să vă vindecaţi, să găsiţi anumite obiceiuri care să vă scoată dintr-o zonă care nu vă place deloc.

O altă veste: acest Venus care intră în Capricorn, la voi chiar vorbeşte despre relaţiile pe care le aveţi cu instituţiile financiare. Şi chiar dacă aveţi impresia că momentan lucrurile merg bine, că nu se întâmplă nimic, s-ar putea ca atunci când Venus se va apropia de retrogradare în decembrie să vă treziţi cu anumite situaţii reluate, încurcate, nefăcute aşa cum trebuie.

Dacă vreţi să faceţi un credit, să daţi înapoi un credit, orice vreţi să  faceţi cu o instituţie financiară trebuie privit cu mare, mare suspiciune. 

E adevărat că aveţi oportunităţi cu Venus în Capricorn. Şi ce mai zice Venus în Capricorn? Zice să faceţi lucrurile cât mai serios. Nu căutaţi scurtături din punct de vedere financiar pentru că nu veţi găsi şi vă veţi face foarte mult rău.

Bucuria pentru voi este că Soarele va intra în Săgetător, în zona relaţională. Asta, undeva pe 22 noiembrie. Iar pe 24 noiembrie guvernatorul vostru intră tot acolo. Deci, în prima parte a lunii muncă şi bani, de asta trebuie să aveţi mare grijă, iar de la finalul lunii, zona de relaţii.

Nu uitaţi că eclipsa de pe 19 noiembrie este importantă şi activează axa 6-12, vorbeşte foarte mult de sănătate şi de muncă, de a mai renunţa la ce nu funcţionează, la obiceiurile pe care le aveţi la locul de muncă.

Rac (sau cei cu ascendentul în Rac)

Vorbim de cele două faze ale Lunii: o dată că e eclipsa de pe 19 noiembrie, dar avem pe 4 noiembrie o Lună Nouă în Scorpion 'minunată'. Pentru astrologi este foarte ofertantă pentru că face opoziţie perfectă cu Uranus, exact ce nu vă place vouă. Că voi vreţi linişte, confort, totul să fie pus la punct, să meargă lucrurile de la sine. Vine Luna Nouă şi pe 4 noiembrie vine un eveniment surpriză şi vă schimbă viaţa, vreţi, nu vreţi! Nu trebuie să faceţi voi ceva, ci se întâmplă ceva în jurul vostru.

Luna Nouă fiind în Scorpion, pentru voi e in casa a cincea. Evenimentele pot ţine de copii, de partenerul romantic, de pasiunile voastre sau de partea financiară. Casa a cincea are o implicaţie financiară uimitoare.

Dar vă rog să aveţi grijă în jurul datei de 4 noiembrie şi în jurul datei de 19 noiembrie. Aici chiar puteţi să vă implicaţi voi în anumite evenimente ce ţin de axa 5-11.

Pentru cei care vor copii, pentru cei care vor să petreacă mai mult timp cu copiii, pentru cei care vor să mai renunţe la anumiţi prieteni, la anumite persoane pentru că nu au timp să se ocupe de propria persoană - chiar dacă au sau nu copii - data de 19 noiembrie este destul de importantă mai ales că aici avem şi un careu între Marte şi Saturn. Când vorbim de careu între Marte şi Saturn, vorbim despre nişte teste, despre nişte blocaje, despre nişte pierderi, detaşări, tot felul de situaţii care pot părea destul de neplăcute. De acea, aveţi grijă ca în luna noiembrie să vă protejaţi pe cât posibil.

E adevărat că Marte în casa a cincea incită spiritele foarte mult în dormitor. Mercur la fel. Pe partea aceasta amoroasă, minunată va fi luna noiembrie. Bineînţeles, va fi minunată pentru cei care vor să lucreze la acest aspect, să nu lase să pice din cer pentru că nu se va întâmpla acest lucru.

Pentru cei care sunt singuri, pot găsi persoane care să îi stimuleze foarte mult. E o lună bună din acest punct de vedere. 

Deci, în prima parte a lunii am vorbit de partea relaţională şi de iubire, de iubirea de sine în primul rând, însă din a doua parte a lunii, vom vorbi şi de partea profesională pentru că Soarele se va muta în Săgetător şi - de asemenea - şi Mercur. Deci, rezolvaţi-vă problemele în prima parte a lunii pe parte amoroasă, romantică sau îndrăzniţi mai mult pe această parte, iar în a doua parte vorbim de zona profesională şi grijă mare la eclipsa de pe 19 noiembrie şi Luna Nouă de pe 4 noiembrie.

Citeşte AICI previziunile lunii noiembrie pentru toate zodiile!

Vezi aici previziunile lunii noiembrie pentru Berbec, Taur, Gemeni şi Rac, prezentate de Daniela Simulescu :

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel