Horoscop noiembrie 2021 - Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion. Daniela Simulescu: "O lună FOARTE importantă" - VIDEO

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Horoscop noiembrie 2021. Luna aceasta reprezintă o perioadă astrologică importantă, fiind marcată de o Lună Nouă în Scorpion şi o eclipsă pe 19 noiembrie. Potrivit astrologului Daniela Simulescu, este o lună de tranziţie de la 2021 la 2022. Află previziunile pentru Leu, Fecioară, Balanță şi Scorpion:

Să ştiţi că în noiembrie se face trecerea de la 2021 la 2022. Luna noiembrie este importantă din acest punct de vedere.

În noiembrie, mai exact pe data de 19, avem o eclipsă, o Lună Plină în Taur care are foarte multe implicaţii pe astrograma României.

În jurul datei de 19 noiembrie, înainte sau după, să fim foarte atenţi la ce se întâmplă. Această Lună Plină are implicaţii atât la nivel individual, naţional, cât şi mondial.

Să nu uităm de faptul că Marte intră pe 31 octombrie în semnul Scorpionului şi va sta acolo toată luna noiembrie.

Venus, pe 5 noiembrie, intră în Capricorn, de unde va şi retrograda pe data de 19 decembrie şi va sta în Capricorn până în martie anul viitor, undeva până pe 6 martie.

Mercur, pe 6 noiembrie, intră în Scorpion. Iese din Balanţă, unde a fost şi retrograd şi intră în Scorpion şi va sta până pe 24 noiembrie, când va intra în Săgetător.

Iar Soarele, pe 22 noiembrie, intră în Săgetător. Acum, la final de noiembrie, Soarele va face o conjuncţie cu Nodul Sud pe 23 noiembrie.

Luna noiembrie se anunţă destul de marcantă la nivelul conştiinţei, la nivelul principiilor şi valorilor pe care noi, ca români le avem, dar se anunţă o oarecare schimbare de energie la nivel individual.

Leu (sau cei cu ascendent în Leu)

Două momente sunt importante pentru tine: Vorbim despre Luna Nouă (care se va petrece pe 4 noiembrie) şi despre Luna Plină (care se petrece pe 19 noiembrie). Pe 19 noiembrie este şi o eclipsă minunată, una dintre cele mai faimoase eclipse ale anului 2021.

Pe 4 noiembrie avem o Lună Nouă în Scorpion. Este implicat Soarele, guvernatorul tău. Doar că această Lună Nouă, ce să vezi, este în opoziţie cu Uranus. Ce înseamnă asta?

Luna Nouă se va petrece în casa a patra, va avea importanţă şi în casa a zecea, unde se va petrece Luna Plină de pe 19 noiembrie. La tine axa 4-10, casele 4 şi 10, sunt activate toată luna. Ce înseamnă aceste case? Casa a patra este legată de fundaţia emoţională, de casa ta, de familie, de locul unde ai copilărit, dar şi de cum te arăţi publicului, iar casa a zecea este legată de obiectivele tale profesionale, de statutul tău, de rolul tău în societate, de poziţia ta în comunitatea din care faci parte, de viitorul job pe care ţi-l doreşti. Când aceste două axe sunt atât de trâmbiţate într-o lună, e clar că ori se întâmplă ceva în casa în care locuieşti, poate trebuie să muţi, să schimbi, să decorezi, poate se strică ceva, ori se schimbă ceva pe plan profesional. 

Aş vrea să cred că este o lună în care tu vei echilibra foarte mult viaţa profesională cu cea personală. Este nevoie! Pentru că dacă nu faci lucrurile acestea, planetele din Scorpion, care vor tranzita casa a patra, îţi vor aduce foarte multe momente copleşitoare din punct de vedere emoţional. Te vei simţi epuizat. Pur şi simplu nu mai ai resurse, nu mai ai puteri şi nici familia nu te susţine atât de mult pentru că trece Marte pe acolo şi îi face şi pe ei mai 'nesuferiţi' în jurul tău, să ne imaginăm.

Deci, trebuie să înveţi să gestionezi altfel echilibrul job-familie sau parte profesională versus viaţă personală.

Ce mai este de remarcat la tine este faptul că Soarele va fi tot timpul în Scorpion, deci tot în casa a patra, dar va intra în Săgetător pe 23 noiembrie şi va face o conjuncţie cu Nodul Sud.

Iubiri vechi - că oricum ne apropiem de Venus retrogradă - te poţi reconecta la persoane vechi din viaţa ta, poţi relua legătura cu o persoană pe care ai plăcut-o şi nu s-a întâmplat nimic. Momentele legate de copii sunt foarte importante. Mulţi dintre voi vă veţi gândi dacă să mai faceţi un copil, să măriţi familia. Sunt multe discuţii legate de chestia asta. Şi să nu uităm că Jupiter - Saturn se află în casa a şaptea, în mers direct. Devine o lună importantă din punctul de vedere al vieţii personale.

De ce îţi spun să echilibrezi cariera cu viaţa personală? Pentru că trebuie să acorzi mai multă importanţă familiei şi relaţiei din care faci parte sau persoanei pe care o placi. Da, o să munceşti, că Venus intră în casa a şasea - o să fie bine, nu e o problemă. Dar este nevoie să echilibrezi. Şi echilibrarea se face conştient. Dacă nu o faci conştient, planetele acelea din Scorpion din casa a patra fac o criză ca să te ţină mai mult acasă, ca să îţi arate că ai stat mai mult la serviciu dar degeaba, că aici era prioritatea ta. 

Atenţie! Timpul pe care îl acorzi vieţii personale te ajută să te echilibrezi, îţi construieşte fundaţia emoţională, te ajută să găseşti un refugiu unde să te întorci de fiecare dată. Indiferent de ce se întâmplă pe plan profesional, dacă nu ai acel refugiu, nu o să fie bine. Asta îşi doreşte luna noiembrie de la tine.

Grijă mare în jurul datei de 4 noiembrie şi în jurul datei de 19 noiembrie. Aş vrea să cred că mulţi dintre voi veţi reuşi să vă schimbaţi domeniul de activitate, că renunţaţi la un job care că face mai mult rău decât bine, că reuşiţi să staţi mai mult acasă cu familia şi copiii şi că vă preocupaţi de stilul vostru de viaţă. Multe dintre obiceiurile voastre poate nu sunt potrivite, poate nu dormiţi cât trebuie, nu mâncaţi ce trebuie, voi ştiţi.

Deci, grijă pe 5 şi 19 noiembrie!

Fecioară (sau cei cu ascendent în Fecioară)

Spuneam că luna noiembrie face trecerea de la anul 2021 la 2022. Ce se întâmplă? La voi, mult marcaj este pe casa a treia: comunicare, drumuri, discuţii, acte, negocieri, contracte, proceduri, chestii administrative.

Multă zăpăceală, însă vă pregăteşte puţin pentru 2022. Jupiter şi Saturn sunt în mers direct, se duc uşor către casa a şaptea. Deci da, luna noiembrie e cu muncă, multe discuţii, contracte, negocieri, poate şi ruperi. Există o eclipsă, o Lună Plină pe data de 19 noiembrie, dar şi Luna Nouă de pe 4 noiembrie, care se va petrece la voi în casa a treia, este destul de activă.

Jupiter şi Saturn sunt în mers direct în casa a şasea. Vă ajută să încheiaţi nişte proiecte la locul de muncă, astfel încât să vă puteţi ocupa de relaţia pe care o aveţi. Dacă nu sunteţi într-o relaţie, să vă gândiţi ce tip de partener vă doriţi.

E adevărat că Venus este în casa a cincea, în Capricorn şi va retrograda. S-ar putea să vă aducă idile scurte, oameni pe care vi-i doriţi, dar nu îi puteţi avea, se mai întâmplă, dar astea vă pregătesc pentru anul 2022, când Jupiter va tranzita casa a şaptea.

În 2022 este foarte important să fiţi atenţi la relaţia pe care o aveţi. Veţi avea curajul să divorţaţi dacă nu aţi făcut-o până acum, veţi avea curajul să umblaţi după o persoană, veţi avea curajul să oficializaţi o relaţie. Când Jupiter tranzitează casa relaţiilor, nu înseamnă că toată lumea se căsătoreşte şi e fericită. Îţi dă curajul să şi rupi ceva ce nu funcţionează. Dacă este o relaţie toxică, puteţi lucra e acum pas cu pas. 

Luna noiembrie este foarte bună pentru gândire. Aveţi în casa a treia şi Soarele, şi Marte în Scorpion, şi Mercur. Guvernatorul vostru va sta acolo până pe 24 noiembrie. Vă merge mintea uimitor. Găsiţi soluţii, negociaţi, vorbiţi, inspiraţi, motivaţi dar în acelaşi timp vă gândiţi: 'Eu ce fac cu viaţa mea? Încotro mă duc pe plan amoros?' Indiferent de vârsta pe care o aveţi, de statut, de educaţie, unde vă aflaţi, în ţară / în străinătate, veţi avea nevoie să vorbiţi cu cineva, să vă conectaţi la ceva şi profitaţi că acum terminaţi munca pe care o aveţi, astfel încât să vă pregătiţi şi de zona relaţională.

Balanţă (sau cei cu ascendent în Balanţă)

Să vorbim despre faptul că Venus, guvernatorul vostru, intră pe 5 noiembrie în Capricorn şi va sta acolo până în martie anul viitor. Important e să ştiţi că va şi retrograda din data de 19 decembrie până pe 30 ianuarie 2022. Dar efectele retrogradării se simt şi mai devreme, chiar de când intră în Capricorn.

Venus va intra în casa a patra: chestiuni legate de casă, de familie, de relaţiile pe care le aveţi cu membrii familiei. Dar, până acolo, vorbim de siguranţa voastră emoţională, de ce căutaţi într-o relaţie, de ce vă trebuie să vă simţiţi confortabil şi trebuie să vă uitaţi la relaţia pe care o aveţi: vă oferă confort emoţional sau nu? Ce puteţi să faceţi să îl aveţi? Vorbiţi, discutaţi!

Casa a patra are legătură şi cu expunerea faţă de public. Aici vorbim despre partener. Pentru cei care sunt singuri, faptul că Venus va retrograda, trebuie să aveţi grijă la oamenii pe care îi întâlniţi, să nu vă grăbiţi. Pentru că veţi avea senzaţia că aţi găsit persoana potrivită. Oamenii pe care îi găsiţi şi în preajma cărora vă simţiţi bine, vedeţi să nu fie cei care nu trebuie să se afle în preajma voastră. Nevoia este atât de mare de confort emoţional, încât s-ar putea să săriţi în braţele oricui, doar pentru că vă mângăie frumos, pentru că vă ia o inimioară de pluş, că vă spune două vorbe frumoase şi vă inflamaţi din punct de vedere amoros şi consideraţi să e 'wow'. Dar nu e 'wow'. De aceea vă rog să nu vă grăbiţi în luna noiembrie şi în decembrie din punct de vedere amoros.

Să nu uităm că Luna Nouă de pe 4 noiembrie şi Luna Plină de pe 19 noiembrie activează axa 2-8, care vorbeşte despre bani, dar şi despre senzualitate, despre relaţii intime, despre resurse împărţite, despre banii voştri versus banii altora, banii la comun, să aveţi grijă şi cu cheltuielile. Ba mai mult, cu discuţiile pe care le veţi avea din perspectiva unui partaj, din perspectiva unei despărţiri, din perspectiva unei investiţii, a unei afaceri, trebuie să aveţi grijă acolo. 

Luna Nouă de pe 4 noiembrie este în opoziţie cu Uranus. S-ar putea să se întâmple ceva neaşteptat legat de banii celorlalţi cu care sunteţi implicaţi.

Luna Nouă se petrece în casa a doua, iar Luna Plină se petrece în casa a opta. Vă rog să aveţi grijă la investiţii, la cheltuieli, cu cine alegeţi să faceţi investiţii sau cu cine negociaţi. Aveţi mare grijă din acest punct de vedere, pentru că Venus retrogradă nu are legătură doar cu iubirea, cu relaţiile, dar are mare legătură şi cu banii. Deci, trebuie să aveţi mare grijă din punct de vedere financiar.

Tematica principală a lunii noiembrie pentru voi: banii.

Scorpion (sau cei cu ascendent în Scorpion)

Voi sunteţi protagoniştii lunii noiembrie! Vouă nu vă place să fiţi în faţă, vă place să staţi în spate şi să vă faceţi treaba.

În noiembrie aveţi aşa: Soarele intră pe 23 octombrie în semnul vostru. Mercur intră pe 6 noiembrie în semnul vostru. Marte, pe 31 octombrie, intră în semnul vostru. Deci, astea trei vă urmează cam toată luna. 

Curaj! Faptele voastre sunt văzute. Nu o să vă puteţi piti deloc în luna noiembrie.

Dacă aţi aşteptat un moment tot anul să faceţi ceva, să aveţi curaj să iniţiaţi ceva, acum, în noiembrie, e momentul vostru. Dar, atenţie la Luna Nouă de pe data de 4 noiembrie şi la Luna Plină / eclipsa de pe 19 noiembrie!

Luna Nouă se petrece în semnul vostru, ceea ce înseamnă că este un moment bun să o luaţi de la capăt în orice domeniu. Dar, atenţie! Să nu aveţi aşteptări pentru că Luna Nouă va fi în opoziţie cu Uranus. Şi Uranus zice: ajungi acolo unde vrei tu, dar nu cum te gândeşti tu. Gândiţi-vă la intenţie, dar nu vă faceţi planuri.

Iar Luna Plină din data de 19 noiembrie activează casa a şaptea, casa relaţională, iar atunci guvernatorul vostru, Marte, va face un aspect mai neplăcut. La voi, luna noiembrie vorbeşte despre încheieri de etape şi începuturi de noi etape. 

Încheierile pot veni în zona relaţională, puteţi termina o relaţie, puteţi schimba ceva ce nu a funcţionat într-o relaţie. 

Aveţi mare grijă că, atât Luna Nouă de pe 4 noiembrie, cât şi Luna Plină de pe 19 noiembrie, nu vă ajută să ţineţi secrete. Nu vă ajută să ţineţi lucrurile acoperite, să faceţi planuri ascunse. Din contră, aceste aspecte scot totul la suprafaţă, de aceea vă atrag atenţia mai ales pe plan relaţional. Acolo ies lucruri la iveală, poate le-aţi vrut ştiute sau nu. Nu e bine!

Bineînţeles, manipulare de o parte şi de cealaltă, ca să zicem. Există dorinţa de a nu schimba atât de uşor lucrurile şi acolo apar crizele.

Deci, eu versus tu este tematica lunii noiembrie pentru voi.

Dar, în rest, este o lună bună pentru a porni de la capăt, pentru a vă aerisi ce este în jurul vostru şi ce nu funcţionează, adică oameni, situaţii, relaţii, tot felul de evenimente pe care altă dată le ţineaţi în braţe, acum nu le mai ţineţi în braţe. Pentru că planetele din semnul vostru - şi mai ales Luna Nouă din data de 4 noiembrie - aceste aspecte vor să mergeţi în faţă, pe autostradă, să nu vă oprească nimeni şi nimic. Nu contează cum o să fie autostrada, cât de repede ajungeţi, important e să mergeţi înainte şi trebuie să debutaţi. Că vreţi un copil, că vreţi o casă, că vreţi să renovaţi casa, că vreţi un alt job, că vreţi o echipă, orice vreţi, în luna noiembrie, mergeţi înainte! Marte o să vă ajute într-un mare fel!

Şi staţi liniştiţi, că şi relaţional, se ocupă planetele să vă ajusteze viaţa, nu trebuie să faceţi voi mare lucru. 

Citeşte AICI previziunile lunii noiembrie pentru toate zodiile!

Vezi aici previziunile lunii noiembrie pentru Leu, Fecioară, Balanță şi Scorpion, prezentate de Daniela Simulescu :

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel