Horoscop NOIEMBRIE 2022 pentru Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie:
sursă foto: Freepik.com
EXCLUSIV
sursă foto: Freepik.com

Astrologul Daniela Simulescu aduce în prim-plan previziunile lunii noiembrie 2022. Găsiți mai jos veștile pentru nativii Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion.

Luna noiembrie se dorește a fi una a tensiunilor, a frustrărilor, dar și a renașterilor. Fără doar și poate, evenimentul cel mai important este Eclipsa de Lună/Luna Plină din Taur de pe 8 noiembrie. Cum Luna va fi în conjuncție cu Uranus, este clar că vom fi luați de evenimente, atât pe plan mondial, dar și la nivel individual. Retrogradarea lui Marte în semnul Gemenilor și apropierea lui Jupiter de Neptun în Pești vor pune și ele gaz pe foc. Pentru că vom resimți confuzia prin toți porii. Dar Luna Nouă de pe data de 24 noiembrie poate veni cu un suflu mai optimist, chiar dacă unul superficial. 

Previziuni noiembrie 2022 pentru Leu/ Ascendent în Leu

Primele două săptămâni ale lunii noiembrie sunt destul de complicate pentru tine. Eclipsa de Lună/Luna Plină din Taur de pe 8 noiembrie poate închide unele situații, dar și deschide altele, referitoare la echilibrul viață profesională/personală. Atunci când vrei să stai mai mult cu familia, atunci apar chestiuni la serviciu neașteptate care te pot da peste cap. Dacă altadată aveai perioade lungi de liniște, în noiembrie te trezești cu multe într-un scurt timp. Click aici pentru previziunile complete pentru LEU în noiembrie 2022.

Previziuni noiembrie 2022 pentru Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Chestiunile administrative importante îți vor da mari bătăi de cap. Întocmirea oricărui act va dura mai mult ca de obicei, va presupune o mulțime de drumuri și discuții interminabile. Surmenarea aceasta trebuie izolată, nu purtată cu tine în sânul familiei. Mintea îți merge de minune, dar poate fi dăunătoare în momentele de odihnă. Dacă ai de susținut prezentări, examene, tot felul de teste, astrele te încurajează și te ajută din plin. Click aici pentru previziunile complete pentru FECIOARĂ în noiembrie 2022.

Previziuni noiembrie 2022 pentru Balanță/ Ascendent în Balanță

În primele două săptămâni ale lunii, am două sfaturi mari și late pentru tine. Primul: să fii mult mai atent la cum îți cheltuiești banii. Să ai în vedere cât muncești pentru ei, cât efort depui, și cum alegi să îi împarți. Vor apărea unele cheltuieli și ar fi bine să fii pregătit. Că dacă nu, vei intra în panică. Al doilea: nu te vei mai putea baza pe sprijinul altora ca până acum. Din punct de vedere financiar.  Relațiile cu instituțiile financiare vor fi destul de instabile. Click aici pentru previziunile complete pentru BALANȚĂ în noiembrie 2022.

Previziuni noiembrie 2022 pentru Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Nu te vei plictisi și nici odihni în luna noiembrie! Deși Eclipsa de Lună/Luna Plină se petrece pe data de 8 noiembrie, să știi că tu vei resimți influența sa în primele două săptămânii. Vezi tu, beneficiezi de energie, vitalitate, minte vie, chef de viață, putere și carismă. Cu Soarele, Mercur și Venus în semnul tău, începi noiembrie în trombă. Dar Eclipsa se va petrece în casa relațiilor. Și va fi în conjuncție cu Uranus! Adică neașteptatul se poate întâmpla! Click aici pentru previziunile complete pentru SCORPION în noiembrie 2022.

 

Agenda evenimentelor importante din noiembrie

8 NOIEMBRIE: ECLIPSĂ DE LUNĂ/LUNĂ PLINĂ ÎN TAUR

Luna Plină va fi conjunctă cu Uranus, deci este posibil să asistăm la evenimente total neașteptate. Și în opoziție cu tripla Soare-Mercur-Venus în Scorpion. Și toate acestea într-un careu cu Saturn. Parcă omenirea ar vrea să renunțe la obiceiuri vechi, dar parcă trecutul nu o lasă.

Pe plan personal, cei care se știu cu marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător nu vor avea o perioadă liniștită. 

16 NOIEMBRIE: VENUS INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR

După câteva săptămâni în care a parcurs tenebrele Scorpionului, iată că vine vremea în care Venus să zboare. În astrologie, Venus ține de plăcere, feminitate, iubire, bani, sentimente, valori și relații. Iar semnul Săgetătorului este unul filosof, credincios, intelectual, exuberant, aventuros, corect și optimist. Vom iubi optimismul. 

17 NOIEMBRIE: MERCUR INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR

Vom observa o schimbare serioasă în modul nostru de a comunica. Procesele mentale se vor transforma. Mintea va fi mai activă. Cuvintele vor fi mai pompoase. În discursul nostru, se vor strecura: optimismul exagerat, curiozitatea intruzivă, ideile mărețe, o viziune îndrăzneață, subiecte filosofice. Vom vorbi câte-n lună și în stele despre adevăr.

22 NOIEMBRIE: SOARELE INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR

După Venus și Mecur, iată că și Soarele își începe tranzitul în cea de-a noua zodie. Încep pregătirile pentru sărbători, freamătul pentru cumpărarea cadourilor, examenele. De asemenea, inițiem trecerea către iarna astronomică. 

24 NOIEMBRIE: LUNA NOUĂ ÎN SĂGETĂTOR

Evenimentul acesta poate fi începutul unui nou capitol în viața noastră, indiferent de ce se întâmplă acum în lume. Și totul va porni de la regăsirea credinței. Și când spun asta, nu mă refer neapărat la apartenența unei religii, ci la credința interioară. Fără ea nu putem face nimic. Avem nevoie de optimism, însă unul cumpătat sau bazat pe date concrete. 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel