Horoscop NOIEMBRIE 2022. Previziuni complete pentru CAPRICORN/ Ascendent în Capricorn

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 01 noi 2022, 07:14 | Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: Freepik.com
EXCLUSIV
sursă foto: Freepik.com

Astrologul Daniela Simulescu aduce în prim-plan previziunile lunii noiembrie 2022. Găsiți mai jos veștile pentru nativii Capricorn. 

Horoscop Capricorn NOIEMBRIE 2022

Cu Marte retrograd în casa muncii, vei fi precum un Speedy Gonzalez. Ai multă energie de consumat, ești ambițios și dornic să răzbești în multe contracte. Dar atenție că Marte vine și cu stres, iar careul lui cu Neptun provoacă și destul haos. Și da, cauzat și de tine, nu doar de către colegi sau apropiați. Pentru că vei crede că le poți face pe toate și vei investi în mod greșit energia. Adică nu vei mai performa la prioritizare. Sănătatea nu trebuie neglijată. Și nici readaptarea unui rutine care a mai funcționat și în alte perioade aglomerate ale vieții tale. 

Eclipsa de Lună/Luna Plină din Taur de pe 8 noiembrie îți poate da peste cap unele planuri legate de copii. Sau pot apărea evenimente ciudate în viața acestora. Indiferent de vârsta lor. De asemenea, poate fi un moment bun pentru a discuta despre planurile de viitor cu persoana iubită. Este posibil să mai schimbați deciziile vechi. 

A doua jumătate a lunii vine cu nevoia de a vă retrage, de a sta mai izolați, de a petrece mai mult timp acasă, sau în compania celor mai apropiați. Va trebui să vă încărcați bateriile. Luna Nouă de pe 24 noiembrie poate fi un moment bun de a face pace cu o situație din trecut. 

Calendarul celor mai importante evenimente ale lunii noiembrie

8 NOIEMBRIE: ECLIPSĂ DE LUNĂ/LUNĂ PLINĂ ÎN TAUR

Luna Plină va fi conjunctă cu Uranus, deci este posibil să asistăm la evenimente total neașteptate. Și în opoziție cu tripla Soare-Mercur-Venus în Scorpion. Și toate acestea într-un careu cu Saturn. 

16 NOIEMBRIE: VENUS INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR

După câteva săptămâni în care a parcurs tenebrele Scorpionului, iată că vine vremea în care Venus să zboare. În astrologie, Venus ține de plăcere, feminitate, iubire, bani, sentimente, valori și relații. Iar semnul Săgetătorului este unul filosof, credincios, intelectual, exuberant, aventuros, corect și optimist. Vom iubi optimismul. De asta și avem nevoie în această perioadă tulbure. Să credem cu tărie că totul va fi bine. Fără a avea neapărat dovezi. Pur și simplu să privim cu încredere viitorul apropiat.

17 NOIEMBRIE: MERCUR INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR

Vom observa o schimbare serioasă în modul nostru de a comunica. Procesele mentale se vor transforma. Mintea va fi mai activă. Cuvintele vor fi mai pompoase. În discursul nostru, se vor strecura: optimismul exagerat, curiozitatea intruzivă, ideile mărețe, o viziune îndrăzneață, subiecte filosofice. Vom vorbi câte-n lună și în stele despre adevăr.

22 NOIEMBRIE: SOARELE INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR

După Venus și Mecur, iată că și Soarele își începe tranzitul în cea de-a noua zodie. Încep pregătirile pentru sărbători, freamătul pentru cumpărarea cadourilor, examenele. De asemenea, inițiem trecerea către iarna astronomică. 

24 NOIEMBRIE: LUNA NOUĂ ÎN SĂGETĂTOR

Evenimentul acesta poate fi începutul unui nou capitol în viața noastră, indiferent de ce se întâmplă acum în lume. Și totul va porni de la regăsirea credinței. Și când spun asta, nu mă refer neapărat la apartenența unei religii, ci la credința interioară. Fără ea nu putem face nimic. Avem nevoie de optimism, însă unul cumpătat sau bazat pe date concrete. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play