Horoscop NOIEMBRIE 2022. Previziuni complete pentru PEȘTI/ Ascendent în Pești

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
sursă foto: Freepik.com
EXCLUSIV
sursă foto: Freepik.com

Astrologul Daniela Simulescu aduce în prim-plan previziunile lunii noiembrie 2022. Găsiți mai jos veștile pentru nativii Pești. 

Horoscop Pești NOIEMBRIE 2022

Astrele îți recomandă să nu tratezi deloc în mod superficial luna noiembrie. Adică să nu funcționezi pe pilot automat. Ar fi bine să te gândești unde s-a instalat rutina și ce efecte secundare ai din cauza acesteia. Ți-ar prii să te plimbi, să călătorești, să studiezi ceva nou. Să cauți evenimente care să îmbine spiritualul cu materialul. Să ajungi la o înțelegere cu frații și surorile, în cazul în care au fost probleme în ultima perioadă. Eclipsa de Lună/Luna Plină de pe 8 noiembrie îți poate aduce concepte mentale noi și diferite. Unii dintre voi le vor îmbrățișa, alții le vor respinge. 

Retrogradarea lui Marte în casa familiei agită spiritele pe acolo. Te ajută să grăbești achiziția/închirierea unui imobil, mai ales dacă ai nevoie de acest fapt în mod urgent. Dar altfel, nu trebuie să te arunci. Ci să mai aștepți. Careul lui Marte cu Neptun din semnul tău s-ar putea să îți arate că nu vei clar unele situații complicate din familie. 

Luna Nouă de pe 24 noiembrie poate aduce un nou loc de muncă, o nouă atitudine din partea șefilor față de tine, dorința de a accesa și alt domeniu profesional. 

Calendarul celor mai importante evenimente ale lunii noiembrie

8 NOIEMBRIE: ECLIPSĂ DE LUNĂ/LUNĂ PLINĂ ÎN TAUR

Luna Plină va fi conjunctă cu Uranus, deci este posibil să asistăm la evenimente total neașteptate. Și în opoziție cu tripla Soare-Mercur-Venus în Scorpion. Și toate acestea într-un careu cu Saturn. 

16 NOIEMBRIE: VENUS INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR

După câteva săptămâni în care a parcurs tenebrele Scorpionului, iată că vine vremea în care Venus să zboare. În astrologie, Venus ține de plăcere, feminitate, iubire, bani, sentimente, valori și relații. Iar semnul Săgetătorului este unul filosof, credincios, intelectual, exuberant, aventuros, corect și optimist. Vom iubi optimismul. De asta și avem nevoie în această perioadă tulbure. Să credem cu tărie că totul va fi bine. Fără a avea neapărat dovezi. Pur și simplu să privim cu încredere viitorul apropiat.

17 NOIEMBRIE: MERCUR INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR

Vom observa o schimbare serioasă în modul nostru de a comunica. Procesele mentale se vor transforma. Mintea va fi mai activă. Cuvintele vor fi mai pompoase. În discursul nostru, se vor strecura: optimismul exagerat, curiozitatea intruzivă, ideile mărețe, o viziune îndrăzneață, subiecte filosofice. Vom vorbi câte-n lună și în stele despre adevăr.

22 NOIEMBRIE: SOARELE INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR

După Venus și Mecur, iată că și Soarele își începe tranzitul în cea de-a noua zodie. Încep pregătirile pentru sărbători, freamătul pentru cumpărarea cadourilor, examenele. De asemenea, inițiem trecerea către iarna astronomică. 

24 NOIEMBRIE: LUNA NOUĂ ÎN SĂGETĂTOR

Evenimentul acesta poate fi începutul unui nou capitol în viața noastră, indiferent de ce se întâmplă acum în lume. Și totul va porni de la regăsirea credinței. Și când spun asta, nu mă refer neapărat la apartenența unei religii, ci la credința interioară. Fără ea nu putem face nimic. Avem nevoie de optimism, însă unul cumpătat sau bazat pe date concrete. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel