Horoscop NOIEMBRIE 2022. Previziuni complete pentru RAC/ Ascendent în Rac

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: Freepik.com
EXCLUSIV
sursă foto: Freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu vești pentru nativii Rac. Să vedem ce anume au pregătit astrele pentru aceștia în luna noiembrie!

Horoscop Rac NOIEMBRIE 2022

În jurul datei de 8 noiembrie, s-ar putea să ai unele revelații, puțin dureroase la început. Vei descoperi că anumite persoane dragi nu țin cont de dorințele tale așa cum ții tu de ale lor. Evenimentele vor fi total neașteptate și te vei simți luat pe sus. O parte dintre planurile tale pentru viitorul apropiat vor fi date peste cap. Dar, doar astfel vei învăța să pui nevoile tale pe primul loc. Și să nu mai trăiești viețile altora. Și să nu mai acționezi în funcție de cum crezi tu că se vor simți cei apropiații în urma acțiunilor tale. Reacțiile lor sunt responsabilitatea lor. Eclipsa de Lună/Luna Plină din Taur te pregătește să setezi noi limite personale. Să faci investiții emoționale mai puțin păguboase. 

Retrogradarea lui Marte în casa a 12-a te va epuiza serios. Poate pentru că și somnul îți va fi deranjat. În noiembrie, trebuie să separi odihna de somn. Fă loc în programul tău unor pauze în care să nu faci nimic. Încearcă să nu pici în capcana de a crede că numai ție ți se întâmplă unele neplăceri. 

De la jumătatea lunii, agenda ta va fi foarte plină. De evenimente, de proiecte profesionale, de vizite la doctor, de diverse comisioane. Dar și de unele situații pe placul tău. Pentru că vei reuși să îți îmbunătățești locuința, grădina sau cămara. Poate vei găsi și noi modalități de management al stresului. 

Evenimentele astrologice ale lui noiembrie ne vor da viața peste cap!

8 NOIEMBRIE: ECLIPSĂ DE LUNĂ/LUNĂ PLINĂ ÎN TAUR

Luna Plină va fi conjunctă cu Uranus, deci este posibil să asistăm la evenimente total neașteptate. Și în opoziție cu tripla Soare-Mercur-Venus în Scorpion. Și toate acestea într-un careu cu Saturn. 

Există o expresie: ciorba reîncălzită, nu mai are acelasi gușt. Eu aș merge mai departe și aș spune că ciorba reîncălzită te poate otrăvi. Cu alte cuvinte, vom conștientiza vrând-nevrând unele obsesii, atașamente bolnăvicioase și o strategie financiară defectuoasă. Lipsa echilibrului ne va dăuna enorm. 

16 NOIEMBRIE: VENUS INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR

După câteva săptămâni în care a parcurs tenebrele Scorpionului, iată că vine vremea în care Venus să zboare. În astrologie, Venus ține de plăcere, feminitate, iubire, bani, sentimente, valori și relații. Iar semnul Săgetătorului este unul filosof, credincios, intelectual, exuberant, aventuros, corect și optimist. Vom iubi optimismul. De asta și avem nevoie în această perioadă tulbure. Să credem cu tărie că totul va fi bine. Fără a avea neapărat dovezi. Pur și simplu să privim cu încredere viitorul apropiat.

17 NOIEMBRIE: MERCUR INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR

Vom observa o schimbare serioasă în modul nostru de a comunica. Procesele mentale se vor transforma. Mintea va fi mai activă. Cuvintele vor fi mai pompoase. În discursul nostru, se vor strecura: optimismul exagerat, curiozitatea intruzivă, ideile mărețe, o viziune îndrăzneață, subiecte filosofice. Vom vorbi câte-n lună și în stele despre adevăr.

22 NOIEMBRIE: SOARELE INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR

După Venus și Mecur, iată că și Soarele își începe tranzitul în cea de-a noua zodie. Încep pregătirile pentru sărbători, freamătul pentru cumpărarea cadourilor, examenele. De asemenea, inițiem trecerea către iarna astronomică. 

24 NOIEMBRIE: LUNA NOUĂ ÎN SĂGETĂTOR

Evenimentul acesta poate fi începutul unui nou capitol în viața noastră, indiferent de ce se întâmplă acum în lume. Și totul va porni de la regăsirea credinței. Și când spun asta, nu mă refer neapărat la apartenența unei religii, ci la credința interioară. Fără ea nu putem face nimic. Avem nevoie de optimism, însă unul cumpătat sau bazat pe date concrete. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel