Horoscop NOIEMBRIE 2022. Previziuni complete pentru VĂRSĂTOR/ Ascendent în Vărsător

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 01 noi 2022, 07:19 | Categorie: Horoscop lunar
Sursă foto: Pixabay
EXCLUSIV
Sursă foto: Pixabay

Astrologul Daniela Simulescu aduce în prim-plan previziunile lunii noiembrie 2022. Găsiți mai jos veștile pentru nativii Vărsător. 

Horoscop Vărsător NOIEMBRIE 2022

Retrogradarea lui Marte în casa a cincea vrea ca tu să te ocupi doar de copii, pasiuni, hobby-uri, evenimente, distracție sau chestiunile amoroase. Și chiar faci pași în acest sens, doar că nu o să îți iasă pe deplin. Vei vedea că te vei apuca de ceva cu mult entuziasm și nu vei reuși să duci până la capăt. 

Eclipsa de Lună/Luna Plină de pe 8 noiembrie se petrece pe axa viață personală/viață profesională. Și de aici unele evenimente bruște și tensionate care nu îți vor permite de cele sus menționate. Și cum Uranus este implicat în acest eveniment, îți dai seama că efectele nu vor fi unele normale sau simple. 

Va trebui să gestionezi instabiltatea. Cum îți sună asta? Nici ție, cu un tipar mai noncomformist, nu îți convine acest fapt. Te vei consuma mult din cauza problemelor de la serviciu, deși nu sunt cauzate de tine. Pur și simplu nu te poți deconecta. Nu este recomandabil să te victimizezi prea mult, ci să accepți că nu ai putere și control. 

Prietenii vor deveni destul de importanți după a doua jumătate a lunii. Deci te poți baza pe ei. Mai ales în jurul Lunii Noi de pe 24 noiembrie. 

Lista celor mai importante evenimente din noiembrie

8 NOIEMBRIE: ECLIPSĂ DE LUNĂ/LUNĂ PLINĂ ÎN TAUR

Luna Plină va fi conjunctă cu Uranus, deci este posibil să asistăm la evenimente total neașteptate. Și în opoziție cu tripla Soare-Mercur-Venus în Scorpion. Și toate acestea într-un careu cu Saturn. 

Există o expresie: ciorba reîncălzită, nu mai are acelasi gușt. Eu aș merge mai departe și aș spune că ciorba reîncălzită te poate otrăvi. Cu alte cuvinte, vom conștientiza vrând-nevrând unele obsesii, atașamente bolnăvicioase și o strategie financiară defectuoasă. Lipsa echilibrului ne va dăuna enorm. 

16 NOIEMBRIE: VENUS INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR

După câteva săptămâni în care a parcurs tenebrele Scorpionului, iată că vine vremea în care Venus să zboare. În astrologie, Venus ține de plăcere, feminitate, iubire, bani, sentimente, valori și relații. Iar semnul Săgetătorului este unul filosof, credincios, intelectual, exuberant, aventuros, corect și optimist. Vom iubi optimismul. De asta și avem nevoie în această perioadă tulbure. Să credem cu tărie că totul va fi bine. Fără a avea neapărat dovezi. Pur și simplu să privim cu încredere viitorul apropiat.

17 NOIEMBRIE: MERCUR INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR

Vom observa o schimbare serioasă în modul nostru de a comunica. Procesele mentale se vor transforma. Mintea va fi mai activă. Cuvintele vor fi mai pompoase. În discursul nostru, se vor strecura: optimismul exagerat, curiozitatea intruzivă, ideile mărețe, o viziune îndrăzneață, subiecte filosofice. Vom vorbi câte-n lună și în stele despre adevăr.

22 NOIEMBRIE: SOARELE INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR

După Venus și Mecur, iată că și Soarele își începe tranzitul în cea de-a noua zodie. Încep pregătirile pentru sărbători, freamătul pentru cumpărarea cadourilor, examenele. De asemenea, inițiem trecerea către iarna astronomică. 

24 NOIEMBRIE: LUNA NOUĂ ÎN SĂGETĂTOR

Evenimentul acesta poate fi începutul unui nou capitol în viața noastră, indiferent de ce se întâmplă acum în lume. Și totul va porni de la regăsirea credinței. Și când spun asta, nu mă refer neapărat la apartenența unei religii, ci la credința interioară. Fără ea nu putem face nimic. Avem nevoie de optimism, însă unul cumpătat sau bazat pe date concrete. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play