Horoscop Noiembrie 2022. Previziuni pe final de lună pentru Berbec, Leu și Săgetător

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
pexels.com
EXCLUSIV
pexels.com

Vrei să știi zodiile care vor avea un final de lună interesant? În primul rând, evenimentul marcant al acestui sfârșit de noiembrie este Luna Nouă în Săgetător, de pe 24 noiembrie, care poate aduce schimbările pe care le așteptai. Mai mult, Luna Nouă poate să vină cu un suflu mai optimist, deși va fi superficial.

Iată ce le așteaptă pe zodiile de foc, la sfârșit de Noiembrie!

Berbec/ Ascendent în Berbec

Din a doua jumătate a lunii noiembrie, lucrurile se schimbă pentru Berbeci. Chiar dacă la începutul lunii era chiar indicat să stai departe de diverse evenimente, începând cu 16 noiembrie, ar fi bine să călătorești și să te bucuri de socializare. Pe scurt, ieși mai mult în lume, îți va face bine. Acest final de lună vine însoțit și de o doză suplimentară de încredere și speranța în tot ce ai de îndeplinit. Te vei bucura de mai mult curaj de a-ți urma obiectivele, astfel încât să ajungi la rezultatele dorite.

Leu/ Ascendent în Leu

Dacă primele două săptămâni din luna Noiembrie au fost pentru Lei destul de complicate și solicitante, ultimele săptămâni îți sunt pe plac și-ți aduc zâmbetul pe buze. Soarele, Mercur și Venus sunt în casa iubirii, a veseliei și a creativității, așa că vei observa un suflu nou. Reușești să te relaxezi. Marte este retrograd în casa prieteniei, așa că profită de întâlniri cu persoane dragi, pe care nu le-ai mai văzut demult. Nu ezita să participi la evenimentele la care ai fost invitat, pentru că te vei simți în largul tău. În jurul Lunii Noi de pe 24 Noiembrie, se poate îmbunătăți și relația cu copiii, dacă ești părinte.

O altă recomandare ar fi să-ți rezolvi și problemele din familie pe acest final de lună. În ceea ce privește ramura profesională, adaptează-te, pentru că poti avea discuții cu șefii.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Și Săgetătorul se bucură de schimbări pe finalul lui Noiembrie. Din a doua parte a acestei luni, te transformi și devii alt om. În primele două săptămâni, vorbeam despre discuții în contradictoriu, furie și neînțelegeri. Ei bine, cu Soarele, Mercurs și Venus în semnul Săgetătorului, ești sufletul petrecerii, ai mai multă energie și îți pui la bătaie carisma. Totodată, poți observa că ești mult mai prezent și că ai mintea mai vie. Acest lucru te ajută, pentru că nu o să mai aștepți validarea celor din jur.

Odată cu Luna Nouă de pe 24 Noiembrie care se petrecere exact în semnul tău, este un moment oportun să începi ceva nou. O carte, o relație sau un curs pe care-l așteptai. Astrele îți sunt favorabile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel