HOROSCOP NOIEMBRIE pentru SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Autorul articolului: Ştefan-Eduard Poraicu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Horoscop noiembrie 2023 - Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești
EXCLUSIV
Horoscop noiembrie 2023 - Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Descoperă ce înseamna luna noiembrie pentru aceste zodii.

Cu toții simțim că tranzităm luna noiembrie cu un aer proaspăt și o energie aparte, pregătindu-ne pentru schimbări și o nouă direcție în viață. Această lună ne aduce o serie de provocări și oportunități. Iată ce ne așteaptă în luna noiembrie pentru fiecare dintre aceste semne.

Săgetător

Pentru nativii Săgetător, luna noiembrie începe cu oportunități interesante. Odată cu Luna Nouă din Scorpion de pe 13 noiembrie, veți simți un impuls puternic de a explora noi orizonturi și de a vă extinde orizonturile. Tranzitul lui Marte în Săgetător, care începe pe 24 noiembrie, vă aduce optimism și dorința de a vă manifesta puterea interioară. În primele trei săptămâni ale lunii, aveți oportunitatea de a vă exprima originalitatea și de a colabora cu ceilalți în proiecte noi. Totuși, la finalul lunii noiembrie, Soarele și Marte intră în casa a 12-a, ceea ce vă poate face să simțiți o ușoară încetinire sau să întâmpinați obstacole în calea voastră. Este important să nu vă lăsați descurajați și să conștientizați că aceste perioade de auto-reflecție pot aduce învățăminte prețioase. Pregătiți-vă pentru o călătorie interioară și asigurați-vă că vă mențineți optimismul și încrederea în voi. Vezi aici PREVIZIUNILE COMPLETE pentru SĂGETĂTOR.

Capricorn

Pentru Capricorni, Luna Nouă din Scorpion de pe 13 noiembrie aduce o oportunitate de a vă concentra pe cariera voastră. Venus intră în casa a 10-a a carierei, oferindu-vă un impuls semnificativ în domeniul profesional. Cu casa a 10-a guvernată de Venus și de Nodul Sud, este momentul să vă concentrați pe obiectivele legate de carieră și să explorați noi direcții. Totuși, pe măsură ce Luna Nouă se apropie de sfârșitul lunii, Soarele și Marte intră în casa a 12-a, unde veți simți o presiune mai mare. Este posibil să vă simțiți copleșiți de provocări sau să vă întâlniți cu obstacole. Cu toate acestea, este important să vă păstrați optimismul și să continuați să vă dezvoltați în carieră. Această perioadă de reflecție vă poate ajuta să vă aliniați cu obiectivele voastre pe termen lung. Vezi aici PREVIZIUNILE COMPLETE pentru CAPRICORN.

Vărsător

Pentru nativii Vărsător, luna noiembrie aduce vizibilitate și oportunități de a vă implica în proiecte și activități care vă permit să vă exprimați originalitatea. Cu Soarele și Marte în casa a 11-a a prieteniilor și a colaborărilor, vă veți extinde cercul de cunoștințe și veți construi legături semnificative cu oameni care împărtășesc aceleași interese și obiective. Această tranziție poate aduce oportunități noi în ceea ce privește prieteniile și colaborările în echipă. Vărsătorii ar putea să se implice în proiecte sau activități care le permit să-și exprime originalitatea și să contribuie la comunitate. Este un moment potrivit pentru a-și extinde cercul de cunoștințe și a-și construi legături semnificative cu oameni care împărtășesc aceleași interese și obiective. Vezi aici PREVIZIUNILE COMPLETE pentru VĂRSĂTOR.

Pești

Pentru nativii Pești, luna noiembrie este despre extinderea orizonturilor și căutarea unor modalități de a vă dezvolta și de a vă descoperi puterea interioară. Tranzitul lui Marte în casa a 9-a vă invită să explorați noi domenii și să călătoriți în căutarea înțelepciunii și a cunoașterii. Această călătorie de autodescoperire poate implica căutarea unor mentori sau ghizi care să vă inspire și să vă îndrume pe drumul vostru. Cautarea unor surse de învățare și dezvoltare poate să fie un proces abstract, deoarece educarea minții și a sufletului este adesea o experiență personală și profundă. În această călătorie, Peștii sunt încurajați să creadă în ei înșiși, să exploreze lumea interioară și să își consolideze încrederea în propria lor putere. Vezi aici PREVIZIUNILE COMPLETE pentru PEȘTI.

 

În concluzie, luna noiembrie aduce schimbări și provocări unice. Este un moment potrivit pentru a explora noi direcții, a vă dezvolta și a vă conecta la resursele interioare. Cu răbdare și încredere, veți traversa cu succes această perioadă de transformare și creștere personală.

Iată principalele evenimente ale penultimei luni din 2023!

8 NOIEMBRIE: VENUS INTRĂ ÎN BALANȚĂ

Planeta frumuseții și a plăcerilor își va începe tranzitul în semnul armoniei, unde va sta până pe 4 decembrie. Vom vedea multe negocieri, dorința de dreptate și egalitate, însă din cauza faptului că Venus va fi în același semn cu Nodul Sud, e posibil ca aparențele să fie înșelătoare. Fiind vorba despre diplomație, adevăratele gânduri, păreri și intenții pot fi cu ușurință ascunse în spatele unui zâmbet. Așadar, chiar dacă avem în față o energie a feminității și a frumuseții, e posibil să ne aflăm și în fața uneia a ezitării și a nehotărârii. Tranzit care îi va ajuta pe cei în semne de aer: Gemeni, Balanță și Vărsător. 

10 NOIEMBRIE: MERCUR INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR

Procesele mentale se vor transforma. Mintea va fi mai activă. Cuvintele vor fi mai pompoase. În discursul nostru, se vor strecura: optimismul exagerat, curiozitatea intruzivă, ideile mărețe, o viziune îndrăzneață, subiecte filosofice. Vom vorbi câte-n lună și în stele despre adevăr. Tranzitul lui Mercur în Săgetător ne va provoca să devenim mai înțelepți, să purtăm adevărate dezbateri despre libertate și drepturi egale. Vom face pe lupii moraliști. Nu ne vor interesa detaliile pe care le vom considera superficiale, ci doar planurile grandioase. Vom fi mânați de o sete de cunoaștere rar întâlnită. Dar și de unele blocaje în gândire pentru că Mercur va face careu cu Saturn. 

13 NOIEMBRIE: LUNA NOUĂ ÎN SCORPION

Această Lună Nouă este un moment semnificativ pentru a privi în interior și a deveni realist cu privire la partea ta întunecată. În loc să rezişti necunoscutului și să te temi de ciclul inevitabil al trecerii și renașterii, acum este momentul să îmbrăţișezi pe deplin părţile mai întunecate ale psihicului tău și să încerci să îţi transformi durerea în putere. Permite-ţi să îţi explorezi cele mai existenţiale gânduri și să acorzi credinţă oricăror mesaje intuitive pe care le poţi înţelege. Un eveniment nemaipomenit pentru a o lua de la capăt. Mai ales cu ajutorul atora, dar fiind faptul că Luna va fi în opoziție de semn cu Uranus și Jupiter. 

22 NOIEMBRIE: SOARELE INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR

Sezonul Săgetătorului ne ajută să ne deschidem mintea, să ne lărgim perspectiva și pentru a-i încuraja pe alții să învețe cu noi. Ieșirea din zona de confort nu este ușoară pentru toată lumea, dar acest sezon ne ajută să ne simțim mai ambițioși. Nimic nu este banal. Fiecare loc de muncă, relație și zi este o oportunitate de a crește. Înveți să privești viața ca pe o experiență – depinde doar de tine să te asiguri că este una bună!

24 NOIEMBRIE: MARTE INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR

Armele noastre principale vor fi pasiunea şi dorinţă de a profita la maximum de viață. Acesta este tipul de energie care te face să vrei să călătoreşti în lume și să culegi fragmente de înțelepciune pe parcurs. Vom avea tendința de a avea atât de multe idei mari încât vom uita uneori detaliile. Vom fi mai idealiști și vom lupta pentru dreptate, care se va demonstra a nu fi absolută. De asemenea, vom fi mai atrași de intelectualitate. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. 

27 NOIEMBRIE: LUNA PLINĂ ÎN SĂGETĂTOR

Cei cu marcaj mutabil(Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) în astrogramă vor fi mai irascibili și mai grăbiți. Să nu uităm că avem o conjuncție Marte-Soare și că aceasta este în careu cu Saturn. Deci apar frustrări pe care ne va fi greu să le procesăm. Schimbările care vor apărea din cauza Lunii Pline în Gemeni vin cu greutate, dar poți lua decizii bune, fie că vorbim despre un loc nou de muncă sau despre o nouă relație. Vom alege ce este autentic pentru noi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel