HOROSCOP numerologie DECEMBRIE 2023 - Predicții pentru cifra destinului 1

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Numerologie
Pexels.com
Pexels.com

Ai cifra destinului 1? Iată ce urmează pentru tine în luna Decembrie!

Cum afli cifra destinului?

Urmează acest exemplu.

Să spunem că Ana s-a născut pe 15.11.1983. Ei bine, trebuie să adunăm, pe rând, toate aceste cifre:

(1+5) + (1+1) + (1+9+8+3)

Vom obține 6 + 2 + (2+1)

Avem, în final, 6 + 2 + 3

Înainte de a calcula cifra destinului Anei, trebuie să ne uităm la aceste trei cifre obținute din calculul zilei, al lunii și al anului separat, deoarece au o însemnătate aparte.

Prima cifră obținută din cifrele zilei (6 în cazul de față), face referire la calitățile pe care Ana le dezvoltă în prima parte a vieții. Ele trebuie privite cu atenție, fiindcă o vor ghida pe mai departe. Sunt ca o cheie spre îndeplinirea etapei următoare și până nu și le va însuși, nu va putea evolua.

A doua cifră (în cazul nostru, 2) se referă la acele calități și înclinații pe care le are Ana. La cele care o definesc cel mai bine și o vor face să se simtă cel mai în largul ei. 

A treia cifră (adică 3), este cea care arată starea ideală a persoanei, modul în care își va găsi pacea. 

Toate cele TREI cifre trebuie privite în ansamblu, nu separat, iar în interpretarea lor trebuie luate toate în considerare.

Acum putem calcula și cifra destinului Anei: 6 + 2 + 3 = 11 (1+1) = 2

Cifra destinului arată, practic, întreg potențialul de care poate da dovadă o persoană. Tot ce poate să obțină în viață. 

CE TREBUIE SĂ ȘTIE NATIVII CIFREI 1 ÎN LUNA DECEMBRIE.

Pentru voi, va fi o lună a deciziilor care trebuie făcute. Mulți nativi nu vor fi surprinși de noile direcții în care vor merge, ei au știut că trebuie să se întâmple.

Trebuie să-ți urmezi intuiția, să devii un observator al situațiilor în care te afli și să analizezi atent informațiile care-ți sunt prezentate.

Pentru a vedea ce trebuie păstrat în viața ta, ce se aliniază, folosește-te de informațiile pe care le ai deja, de logică și de gândirea critică.

S-ar putea să fie nevoie să-ți niște riscuri și să porți câteva conversații dificile cu oamenii care nu vor fi de acord cu deciziile pe care le-ai luat. O să te simți izolat din cauza faptului că persoanele din jurul tău critică direcția în care te îndrepți.

O să simți presiunea datorată ideii că îi dezamăgești pe oamenii dragi. Trebuie să iei o decizie, să faci ceea ce este corect pentru tine și să-ți asumi riscuri, chiar dacă vei produce situații deranjante.

Trebuie să-ți urmezi propriul drum, fără să-ți faci griji. Este posibil ca unii oameni să te susțină, dar indiferent de părerea celorlalți, va trebui să ai încredere în tine.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel