HOROSCOP numerologie DECEMBRIE 2023 - Predicții pentru cifra destinului 3

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Numerologie
Pexels.com
Pexels.com

Ai cifra destinului 3? Iată ce urmează pentru tine în luna Decembrie! 

Cum afli cifra destinului?

Urmează acest exemplu.

Să spunem că Ana s-a născut pe 15.11.1983. Ei bine, trebuie să adunăm, pe rând, toate aceste cifre:

(1+5) + (1+1) + (1+9+8+3)

Vom obține 6 + 2 + (2+1)

Avem, în final, 6 + 2 + 3

Înainte de a calcula cifra destinului Anei, trebuie să ne uităm la aceste trei cifre obținute din calculul zilei, al lunii și al anului separat, deoarece au o însemnătate aparte.

Prima cifră obținută din cifrele zilei (6 în cazul de față), face referire la calitățile pe care Ana le dezvoltă în prima parte a vieții. Ele trebuie privite cu atenție, fiindcă o vor ghida pe mai departe. Sunt ca o cheie spre îndeplinirea etapei următoare și până nu și le va însuși, nu va putea evolua.

A doua cifră (în cazul nostru, 2) se referă la acele calități și înclinații pe care le are Ana. La cele care o definesc cel mai bine și o vor face să se simtă cel mai în largul ei. 

A treia cifră (adică 3), este cea care arată starea ideală a persoanei, modul în care își va găsi pacea. 

Toate cele TREI cifre trebuie privite în ansamblu, nu separat, iar în interpretarea lor trebuie luate toate în considerare.

Acum putem calcula și cifra destinului Anei: 6 + 2 + 3 = 11 (1+1) = 2

Cifra destinului arată, practic, întreg potențialul de care poate da dovadă o persoană. Tot ce poate să obțină în viață. 

CE TREBUIE SĂ ȘTIE NATIVII CIFREI 3 ÎN LUNA DECEMBRIE.

Pentru voi, va fi o lună în care trebuie să aveți grijă cum vă gestionați emoțiile.

S-ar putea să simți o încetinire a lucrurilor și va trebui să oferi mai mare atenție detaliilor. Unde găsești aspecte care trebuie schimbate când vei începe să analizezi atent, nu ezita să o faci.

Vei simți presiune în luna Decembrie să faci unele ajustări, acolo unde este cazul. Răbdarea ta va fi pusă la încercare, dar în multe dintre situațiile ce vor urma, ar trebui să-ți păstrezi calmul.

Ar trebui să te întrebi dacă te mai implici cu inima în anumite situații. Să te gândești ca nu cumva să îi construiești visul altcuiva, în loc să-l creezi pe al tău. Poate fi vorba de-o relație, de carieră sau un proiect, dar trebuie să conștientizezi dacă mai simți aceeași implicare, cum ai făcut-o la început.

Dacă ți-ai dorit să te muți, să renovezi sau să vinzi o casă, ar putea veni momentul în care să fii nevoit să faci ceva. Ar trebui să verifici oportunitățile care apar în ultima lună a anului, legate de locuință.

Vei întâmpina unele situații în care va trebui să dai dovadă de curaj. La finalul lunii, ar trebui să vezi rezultate oriunde te-ai implicat, chiar dacă a necesitat să ai multă putere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel