HOROSCOP numerologie DECEMBRIE 2023 - Predicții pentru cifra destinului 4

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Numerologie
Pixabay.com
Pixabay.com

Ai cifra destinului 4? Iată ce urmează pentru tine în luna Decembrie! 

Cum afli cifra destinului?

Urmează acest exemplu.

Să spunem că Ana s-a născut pe 15.11.1983. Ei bine, trebuie să adunăm, pe rând, toate aceste cifre:

(1+5) + (1+1) + (1+9+8+3)

Vom obține 6 + 2 + (2+1)

Avem, în final, 6 + 2 + 3

Înainte de a calcula cifra destinului Anei, trebuie să ne uităm la aceste trei cifre obținute din calculul zilei, al lunii și al anului separat, deoarece au o însemnătate aparte.

Prima cifră obținută din cifrele zilei (6 în cazul de față), face referire la calitățile pe care Ana le dezvoltă în prima parte a vieții. Ele trebuie privite cu atenție, fiindcă o vor ghida pe mai departe. Sunt ca o cheie spre îndeplinirea etapei următoare și până nu și le va însuși, nu va putea evolua.

A doua cifră (în cazul nostru, 2) se referă la acele calități și înclinații pe care le are Ana. La cele care o definesc cel mai bine și o vor face să se simtă cel mai în largul ei. 

A treia cifră (adică 3), este cea care arată starea ideală a persoanei, modul în care își va găsi pacea. 

Toate cele TREI cifre trebuie privite în ansamblu, nu separat, iar în interpretarea lor trebuie luate toate în considerare.

Acum putem calcula și cifra destinului Anei: 6 + 2 + 3 = 11 (1+1) = 2

Cifra destinului arată, practic, întreg potențialul de care poate da dovadă o persoană. Tot ce poate să obțină în viață. 

CE TREBUIE SĂ ȘTIE NATIVII CIFREI 4 ÎN LUNA DECEMBRIE.

Pentru voi, va fi o lună în care trebuie să vă adaptați schimbărilor și să fiți dispuși să le faceți.

O să fii împins spre a ieși din zona ta de confort, dată fiind energia revoluționară care te înconjoară în ultima lună a anului. Se pot crea niște dinamici inconfortabile, care te vor face să fii spontan și să-ți asumi riscuri. 

Vei începe să-ți pui întrebări legate de cum poți face ajustări în viața ta pentru că o să conștientizezi ce te ajută și ce nu. Noile informații pe care le obții, vor ajuta la transformarea ta interioară.

S-ar putea să fii reticent la ajustări deoarece te vei gândi că ți-ai investit timpul și energia în alt lucru specific, care nu a funcționat. De aceea va fi necesar mult lucru cu sinele. Să fii tras în altă direcție, nu este un lucru rău, trebuie doar ca și tu să înțelegi asta.

Orice oportunitate din luna decembrie care va apărea, o să necesite schimbare. Dacă alegi să te reinventezi, vei contribui la un bine mai mare pe care ți-l poți face.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel