HOROSCOP numerologie DECEMBRIE 2023 - Predicții pentru cifra destinului 7

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Numerologie
Pexels.com
Pexels.com

Ai cifra destinului 7? Iată ce urmează pentru tine în luna Decembrie! 

Cum afli cifra destinului?

Urmează acest exemplu.

Să spunem că Ana s-a născut pe 15.11.1983. Ei bine, trebuie să adunăm, pe rând, toate aceste cifre:

(1+5) + (1+1) + (1+9+8+3)

Vom obține 6 + 2 + (2+1)

Avem, în final, 6 + 2 + 3

Înainte de a calcula cifra destinului Anei, trebuie să ne uităm la aceste trei cifre obținute din calculul zilei, al lunii și al anului separat, deoarece au o însemnătate aparte.

Prima cifră obținută din cifrele zilei (6 în cazul de față), face referire la calitățile pe care Ana le dezvoltă în prima parte a vieții. Ele trebuie privite cu atenție, fiindcă o vor ghida pe mai departe. Sunt ca o cheie spre îndeplinirea etapei următoare și până nu și le va însuși, nu va putea evolua.

A doua cifră (în cazul nostru, 2) se referă la acele calități și înclinații pe care le are Ana. La cele care o definesc cel mai bine și o vor face să se simtă cel mai în largul ei. 

A treia cifră (adică 3), este cea care arată starea ideală a persoanei, modul în care își va găsi pacea. 

Toate cele TREI cifre trebuie privite în ansamblu, nu separat, iar în interpretarea lor trebuie luate toate în considerare.

Acum putem calcula și cifra destinului Anei: 6 + 2 + 3 = 11 (1+1) = 2

Cifra destinului arată, practic, întreg potențialul de care poate da dovadă o persoană. Tot ce poate să obțină în viață. 

CE TREBUIE SĂ ȘTIE NATIVII CIFREI 7 ÎN LUNA DECEMBRIE.

Pentru voi, ultima lună din an vine cu oportunități.

Dacă ai avut un proiect la care ai lucrat foarte mult timp, acum este momentul să te relaxezi și să aștepți să vezi rezultatele. Ai făcut deja munca, ai depus efortul necesar, drept urmare va veni ocazia în care vei păși către ceva mai puternic și plin de integritate.

Devii expert în ceva și va veni timpul să împărtășești acea expertiză cu toată lumea sau să o trăiești mai mult. Trebuie să ai o viziune mai amplă asupra lucrurilor. 

Trebuie să-ți asumi riscuri și să crezi în tine când faci asta. Nu poți controla situația, dar lucrurile bune vor veni către tine, chiar și așa. Nu trebuie să forțezi nimic în luna Decembrie. Totul trebuie să apară natural.

Asigură-te că oportunitatea care ți se prezintă este cea mai bună pentru tine. Nu accepta prima ofertă ci orientează-te către mai multe. Este nevoie să contemplezi înainte de a lua o decizie dacă să accepți ceva sau să nu o faci. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel