HOROSCOP numerologie DECEMBRIE 2023 - Predicții pentru cifra destinului 8

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Numerologie
Pexels.com
Pexels.com

Ai cifra destinului 8? Iată ce urmează pentru tine în luna Decembrie! 

Cum afli cifra destinului?

Urmează acest exemplu.

Să spunem că Ana s-a născut pe 15.11.1983. Ei bine, trebuie să adunăm, pe rând, toate aceste cifre:

(1+5) + (1+1) + (1+9+8+3)

Vom obține 6 + 2 + (2+1)

Avem, în final, 6 + 2 + 3

Înainte de a calcula cifra destinului Anei, trebuie să ne uităm la aceste trei cifre obținute din calculul zilei, al lunii și al anului separat, deoarece au o însemnătate aparte.

Prima cifră obținută din cifrele zilei (6 în cazul de față), face referire la calitățile pe care Ana le dezvoltă în prima parte a vieții. Ele trebuie privite cu atenție, fiindcă o vor ghida pe mai departe. Sunt ca o cheie spre îndeplinirea etapei următoare și până nu și le va însuși, nu va putea evolua.

A doua cifră (în cazul nostru, 2) se referă la acele calități și înclinații pe care le are Ana. La cele care o definesc cel mai bine și o vor face să se simtă cel mai în largul ei. 

A treia cifră (adică 3), este cea care arată starea ideală a persoanei, modul în care își va găsi pacea. 

Toate cele TREI cifre trebuie privite în ansamblu, nu separat, iar în interpretarea lor trebuie luate toate în considerare.

Acum putem calcula și cifra destinului Anei: 6 + 2 + 3 = 11 (1+1) = 2

Cifra destinului arată, practic, întreg potențialul de care poate da dovadă o persoană. Tot ce poate să obțină în viață. 

CE TREBUIE SĂ ȘTIE NATIVII CIFREI 8 ÎN LUNA DECEMBRIE.

Pentru voi, luna Decembrie aduce o călătorie spirituală.

O să poți deschide un portal către conștiința ta mai înaltă sau către sufletul tău. Vei dezvolta un simț elevat al colectivității. Experiența spirituală pe care este posibil să o trăiești, o să te îndrepte către o parte profundă a ta. Nu va ține doar de tine însuți, poate veni și de la cei din jur.

Poți vedea o sincronizare a lucrurilor și cum toate se așează într-un fel care ar părea magic. Ai putea să întâlnești o persoană care are potențialul de a sta mult în viața ta și vei simți că vă știți de-o viață.

Tot ce vine către tine în ultima lună a anului și pare aliniat, ai încredere că așa și e. Este o lună în care visele ți s-ar putea transforma în realitate. Apreciaza ceea ce vine către tine, dar nu trebuie să faci nimic în sensul acesta. Dacă ai o idee inovatoare, nu trebuie să o începi, măcar să o notezi.

Unele lucruri din viața ta ar putea ajunge la final deoarece și-au îndeplinit scopul. Asta va face loc unor lucruri noi să vină către tine. Nu forța nimic să rămână. 

Fii atent la mesajele simbolice care vin către tine. Ai putea primii și premii sau recunoașterea, validarea pe care le căutai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel