HOROSCOP numerologie DECEMBRIE 2023 - Predicții pentru cifra destinului 9

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Numerologie
Pexels.com
Pexels.com

Ai cifra destinului 9? Iată ce urmează pentru tine în luna Decembrie! 

Cum afli cifra destinului?

Urmează acest exemplu.

Să spunem că Ana s-a născut pe 15.11.1983. Ei bine, trebuie să adunăm, pe rând, toate aceste cifre:

(1+5) + (1+1) + (1+9+8+3)

Vom obține 6 + 2 + (2+1)

Avem, în final, 6 + 2 + 3

Înainte de a calcula cifra destinului Anei, trebuie să ne uităm la aceste trei cifre obținute din calculul zilei, al lunii și al anului separat, deoarece au o însemnătate aparte.

Prima cifră obținută din cifrele zilei (6 în cazul de față), face referire la calitățile pe care Ana le dezvoltă în prima parte a vieții. Ele trebuie privite cu atenție, fiindcă o vor ghida pe mai departe. Sunt ca o cheie spre îndeplinirea etapei următoare și până nu și le va însuși, nu va putea evolua.

A doua cifră (în cazul nostru, 2) se referă la acele calități și înclinații pe care le are Ana. La cele care o definesc cel mai bine și o vor face să se simtă cel mai în largul ei. 

A treia cifră (adică 3), este cea care arată starea ideală a persoanei, modul în care își va găsi pacea. 

Toate cele TREI cifre trebuie privite în ansamblu, nu separat, iar în interpretarea lor trebuie luate toate în considerare.

Acum putem calcula și cifra destinului Anei: 6 + 2 + 3 = 11 (1+1) = 2

Cifra destinului arată, practic, întreg potențialul de care poate da dovadă o persoană. Tot ce poate să obțină în viață. 

CE TREBUIE SĂ ȘTIE NATIVII CIFREI 9 ÎN LUNA DECEMBRIE.

Pentru voi, va fi o lună în care va trebui să spuneți ”Da”.

O să trebuiască să depui efort luna asta, să iei inițiativă și să începi ceva nou. Trebuie să fii mai asertiv când vrei să obții ceva.

Tu vrei să mergi cu lucrurile mai departe, dar ceva te ține pe loc și nu vrei să accepți anumite propuneri care îți ies în cale. Ar trebui să o faci. O să ai parte de multă claritate și încredere în tine, dacă îți faci puțin curaj să ieși din zona ta de confort.

De îndată ce vei fi de acord cu o propunere, te vei dedica total iar lucrurile vor merge foarte repede. Pot apărea oamenii potriviți sau finanțele necesare pentru a te împinge de la spate. Analizează intențiile pe care le ai și fii sigur că nu-ți vor servi doar ție, ci vor avea un impact mai mare.

Dacă este vorba de o relație pe care vrei să o începi, acum va fi momentul. Trebuie să lași în spate traumele din trecut pe care le proiectezi asupra prezentului și să o iei de la capăt cu cineva nou. 

Toate aceste schimbări în bine din viața ta au potențialul să se întâmple foarte repede. Totul depinde de atitudinea ta. Dacă nu le primești în viața ta, nu pot intra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel