HOROSCOP numerologie IUNIE 2023 - Predicții pentru numărul personal 9

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Numerologie
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Verifică previziunile pentru numărul personal 9!

Știi cum să-ți calculezi numărul personal pentru acest an?

Obții rapid rezultatul corect, din ziua nașterii tale și anul 2023.

Îți oferim un exemplu. Dacă ziua nașterii tale este 10 octombrie, va trebui să reduci ziua și luna nașterii, la o singură cifră. Așadar, 10 (ziua nașterii) + 10 (luna nașterii) = 20. 20 va fi redus la o singură cifră - 2+0 = 2.

Apoi, este nevoie să reduci și 2023 la o singură cifră. 2023 devine 2 + 0 + 2 + 3 = 7

Acum adună cele două cifre obținute și rezumă-le la o singură cifra. 2 + 7 = 9. 

Pentru acest exemplu, anul personal este 9.

Anul personal 9

De ce vor avea nevoie nativii care au anul personal 9? În luna iunie, le trebuie foarte multă pozitivitate, dar și concentrare la tot ceea ce au de făcut.

Pe plan profesional, nu există cele mai fericite predicții. Se pare că oricât de mult te-ai strădui, o să ai un ritm de lucru mai lent. Dacă o să ai tu chef de treabă, nu același lucru se poate spune despre colegii tăi, care te pot ține pe loc.

De asemenea, pot să apară câteva piedici sau obstacole la locul de muncă. Ar fi indicat să îți ții cumpătul cât mai mult și să iei lucrurile pas cu pas, fiindcă nimic nu poate fi rezolvat peste noapte. Deși aceste situații te pot frustra. 

Provocările în zona profesională pot să îți influențeze comportamentul. Totuși, ar fi ideal dacă ai putea să lași problemele de la muncă la ușă, atunci când intri în casă. Cei din familie nu au nicio vină pentru ceea ce ți se întâmplă și tu știi asta. Așa că nu te răzbuna pe ei.

Fă tot ce poți și adu-ți aminte că nimic nu durează o veșnicie. În ceea ce privește finanțele, încearcă să le planifici cu atenție, ca să nu rămâi fără bani.

Este indicat să îți condimentezi viața de familie, deoarece s-ar putea că situația să fie puțin monotonă. Mergi mai des în oraș cu membrii familiei, profită de plimbări și bucură-te de orice clipă. Dacă vrei, îți poți duce familia pentru a face ceva pentru prima oară. Poate fi vorba despre o călătorie cu barca, despre o vacanță în altă țară sau orice consideri necesari.

Vara îți este aliată, ca să scapi de monotonie!

Poți să vezi și: HOROSCOP numerologie IUNIE 2023 - Predicții pentru numărul personal 8

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel