HOROSCOP numerologie IUNIE 2023 - Predicții pentru numărul personal 2

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Numerologie
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Ai numărul personal 2? Iată ce urmează pentru tine în luna iunie!

Știi cum să-ți calculezi numărul personal pentru acest an?

Obții rapid rezultatul corect, din ziua nașterii tale și anul 2023.

Îți oferim un exemplu. Dacă ziua nașterii tale este 10 octombrie, va trebui să reduci ziua și luna nașterii, la o singură cifră. Așadar, 10 (ziua nașterii) + 10 (luna nașterii) = 20. 20 va fi redus la o singură cifră - 2+0 = 2.

Apoi, este nevoie să reduci și 2023 la o singură cifră. 2023 devine 2 + 0 + 2 + 3 = 7

Acum adună cele două cifre obținute și rezumă-le la o singură cifra. 2 + 7 = 9. 

Pentru acest exemplu, anul personal este 9.

Anul personal 2

Ești curios să afli ce te așteaptă în luna iunie a acestui an? Se pare că o să ai o creștere atât în zona veniturilor, cât și în cea a carierei. Așadar, domeniul profesional este vizat. Este recomandat să fii atent în ceea ce privește cariera ta, fiindcă te poți face vizibil foarte ușor la locul de muncă, oricare ar fi sectorul în care activezi.

Ce numere te vor influența în a șasea lună a lui 2023? Este vorba despre 2, 4 și 7. 

Trebuie să mai ții cont și de altceva: este posibil să fii mult mai emoțional, dar și reactiv. În consecință, s-ar putea să fii nevoit să muncești mult ca să îți poți menține calmul. Încearcă să te liniștești și învață că nu trebuie să te agiți din nimic. Ai nevoie de multă liniște, dar și de înțelegere, ca să poți depăși mai ușor orice problemă.

Dacă nu ai grijă pe plan financiar, pe lângă suișurile de care vorbeam la început, este posibil să apară și unele coborâșuri care nu îți vor conveni foarte mult. 

Cum stau lucrurile pe plan relațional? Din fericire, se arată lucruri pozitive la orizont. Dacă ești într-o legătură amoroasă, această relație se poate întări și devine mai puternică. În schimb, ai nevoie de o mentalitate pozitivă și de mult echilibru.

Când alegi să comunici ceva, fă-o clar și deschis, nu lăsa loc de interpretări. S-ar putea să apară situații mai neplăcute și în zona sănătății, așa că încearcă să ai grijă. Pot apărea episoade de letargie sau chiar epuizare. Așa că ar fi bine să pui pe primul loc odihna. 

Poți să citești și: HOROSCOP numerologie IUNIE 2023 - Predicții pentru numărul personal 1

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel