HOROSCOP numerologie IUNIE 2023 - Predicții pentru numărul personal 4

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Numerologie
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Ai în vedere previziunile lunii iunie pentru cei cu numărul personal 4!

Știi cum să-ți calculezi numărul personal pentru 2023?

Obții rapid rezultatul corect, din ziua nașterii tale și anul 2023. Iată un exemplu. Dacă ziua nașterii tale este 10 octombrie, va trebui să reduci ziua și luna nașterii, la o singură cifră. Așadar, 10 (ziua nașterii) + 10 (luna nașterii) = 20. 20 va fi redus la o singură cifră - 2+0 = 2.

Apoi, este nevoie să reduci și 2023 la o singură cifră. 2023 devine 2 + 0 + 2 + 3 = 7

Acum adună cele două cifre obținute și rezumă-le la o singură cifra. 2 + 7 = 9. 

Pentru acest exemplu, anul personal este 9.

Anul personal 4

Iată care sunt previziunile lunii iunie pentru nativii cu anul personal 4!

În primul rând, trebuie să știi că cifrele care te vor influența în această lună sunt 4, dar și 7.

Putem spune că ești un norocos, fiindcă se arată unele schimbări pozitive în viața ta, indiferent de domeniu. Dacă ai o afacere sau trebuie să te ocupi de unele proiecte la locul de muncă, ai niște perspective ideale și te descurci fără prea mari bătăi de cap.

În ceea ce privește relațiile cu ceilalți, ai șansa de a întâlni oameni noi și de a întări legăturile cu prietenii vechi din viața ta. Ba mai mult, în timp ce prieteniile se întăresc, la fel va fi și cu legăturile tale amoroase. Se arată o lună foarte bună pentru nativii care au o relație. Ai ocazia să înflorești în cuplu, așa că nu neglija clipele de tandrețe. Ascultă-ți mai mult partenerul și încearcă să îl ajuți cu orice prin gospodărie.

Mai mult decât atât, vei avea o perioadă optimă și din punct de vedere financiar. Conform numerologilor, sunt indicate creșteri salariale sau profituri însemnate. De fapt, banii și relațiile sunt cele două domenii în care nu vei avea probleme în luna care tocmai a început.

Te poți considera favorizat, pentru că lucrurile vor merge bine dacă ai anul personal cu numărul 4. Desigur, pot să apară și anumite obstacole, însă ai capacitatea de a le rezolva cu ușurință sau de a le elimina.

În cazul în care ești o fire aventurieră, trebuie să știi că pot să apară unele activități foarte interesante, la care poți spune "da", fără să te gândești de două ori înainte. 

Tot ce ai de făcut va fi îndeplinit cu succes. Nu în ultimul rând, ai multă energie în următoarea perioadă, motiv pentru care vei reuși să dai și randament.

Îți recomandăm să citești și: HOROSCOP numerologie IUNIE 2023 - Predicții pentru numărul personal 3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel