HOROSCOP numerologie pentru ANUL 2024 - Predicții cifra destinului 4

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Numerologie
Pixabay.com
Pixabay.com

Ai cifra destinului 4? Iată ce urmează pentru tine în anul 2024! 

În noul an, colectiv vom lucra sub influența energiei numărului 8.

Cifra 8 aduce cu sine momente definitorii în sfera financiară, dar poate, de asemenea, genera conflicte pentru obținerea puterii. Anul 2024 se va concentra asupra autorității și modului în care ne gestionăm viața.

Când numărul 8 se regăsește într-un ciclu, ne cere să ne asumăm responsabilitatea pentru propria călătorie.

Acest an va scoate la iveală zone în care integritatea lipsește, necesitându-se efort în această direcție.

S-ar putea deschide oportunități pentru succes și prosperitate în timp ce evenimente surprinzătoare vor echilibra puterea, banii și resursele.

CE ÎI AȘTEAPTĂ PE NATIVII CIFREI 4 ÎN ANUL 2024.

Se anunță un an în care vei avea multă creativitate, vei colabora cu mulți oameni și îți vei aduce numele în lumina reflectoarelor.

Dacă ai încercat să transmiți un mesaj puternic sau să-ți faci munca cunoscută, acum va veni momentul când vei fi în centrul atenției. O să apară oportunități care îți vor crește încrederea în sine. Totodată, vei lucra la părțile unde îți lipsește încrederea.

Vei fi solicitat să îți împărtășești înțelepciunea și să fii un fel de profesor. În noul an, colaborarea și comunicarea sunt cei mai importanți factori.

Pentru nativii cifrei 4, care au simțit că depun eforturi și nu văd rezultatele, anul 2024 le va aduce recompensele meritate.

Poți întâlni oameni noi care vor avea un impact enorm în călătoria ta, îți pot deschide uși sau puteți schimba idei și perspective.

Doza de creativitate pe care o vei avea îți va permite să creezi lucruri tangibile. Trebuie să fii deschis în a primi tot binele care ți se arată.

Încearcă să-ți gestionezi timpul eficient. De asemenea, adaugă plăcere în tot ceea ce vei face în anul ce urmează. Poți să fii prea concentrat și prea serios, dar va trebui să nu lipsească bucuria din activitățile tale.

Ai citit și Previziuni numerologice pentru Decembrie. Predicții pentru TOATE cifrele destinului?

Cum afli cifra destinului?

Urmează acest exemplu.

Să spunem că Ana s-a născut pe 15.11.1983. Ei bine, trebuie să adunăm, pe rând, toate aceste cifre:

(1+5) + (1+1) + (1+9+8+3)

Vom obține 6 + 2 + (2+1)

Avem, în final, 6 + 2 + 3

Înainte de a calcula cifra destinului Anei, trebuie să ne uităm la aceste trei cifre obținute din calculul zilei, al lunii și al anului separat, deoarece au o însemnătate aparte.

Prima cifră obținută din cifrele zilei (6 în cazul de față), face referire la calitățile pe care Ana le dezvoltă în prima parte a vieții. Ele trebuie privite cu atenție, fiindcă o vor ghida pe mai departe. Sunt ca o cheie spre îndeplinirea etapei următoare și până nu și le va însuși, nu va putea evolua.

A doua cifră (în cazul nostru, 2) se referă la acele calități și înclinații pe care le are Ana. La cele care o definesc cel mai bine și o vor face să se simtă cel mai în largul ei. 

A treia cifră (adică 3), este cea care arată starea ideală a persoanei, modul în care își va găsi pacea. 

Toate cele TREI cifre trebuie privite în ansamblu, nu separat, iar în interpretarea lor trebuie luate toate în considerare.

Acum putem calcula și cifra destinului Anei: 6 + 2 + 3 = 11 (1+1) = 2

Cifra destinului arată, practic, întreg potențialul de care poate da dovadă o persoană. Tot ce poate să obțină în viață. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel