HOROSCOP numerologie pentru ANUL 2024 - Predicții cifra destinului 5

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Numerologie
Pixabay.com
Pixabay.com

Ai cifra destinului 5? Iată ce urmează pentru tine în anul 2024! 

În noul an, colectiv vom lucra sub influența energiei numărului 8.

Cifra 8 aduce cu sine momente definitorii în sfera financiară, dar poate, de asemenea, genera conflicte pentru obținerea puterii. Anul 2024 se va concentra asupra autorității și modului în care ne gestionăm viața.

Când numărul 8 se regăsește într-un ciclu, ne cere să ne asumăm responsabilitatea pentru propria călătorie.

Acest an va scoate la iveală zone în care integritatea lipsește, necesitându-se efort în această direcție.

S-ar putea deschide oportunități pentru succes și prosperitate în timp ce evenimente surprinzătoare vor echilibra puterea, banii și resursele.

CE ÎI AȘTEAPTĂ PE NATIVII CIFREI 5 ÎN ANUL 2024.

Noul an va contribui la transformarea ta. Vei avea parte și de momente mai puțin plăcute deoarece fundațiile clădite care nu funcționează, trebuie să dispară. Trebuie să construiești unele noi, mai solide și detaliate. 

Chiar dacă lucrurile se vor prăbuși, le vei reconstrui. Poate fi un an al renașterii pentru tine sau al decesului (nu unul fizic, ci al lucrurilor din viața ta care au nevoie să fie eliminate).

Există niște părți din tine care te sabotează și te țin pe loc. Te vei simți puțin dezorientat în unele momente. Lasă-te purtat de val și încearcă să vezi unde te duce viața, după care creează ajustările necesare.

Pentru orice oportunitate care vine către tine, va trebui să depui efort adițional. Dar câștigurile obținute vor fi direct proporționale cu toată munca depusă. 

Dacă ești o persoană care așteaptă rezultate rapide pentru orice face, va trebui să înveți să aștepți. O să fie un an inconfortabil deoarece acum nu vei mai putea renunța, când lucrurile nu evoluează imediat, ci va trebui să le duci pe toate la bun sfârșit indiferent de cât durează. 

Ai citit și Previziuni numerologice pentru Decembrie. Predicții pentru TOATE cifrele destinului?

Cum afli cifra destinului?

Urmează acest exemplu.

Să spunem că Ana s-a născut pe 15.11.1983. Ei bine, trebuie să adunăm, pe rând, toate aceste cifre:

(1+5) + (1+1) + (1+9+8+3)

Vom obține 6 + 2 + (2+1)

Avem, în final, 6 + 2 + 3

Înainte de a calcula cifra destinului Anei, trebuie să ne uităm la aceste trei cifre obținute din calculul zilei, al lunii și al anului separat, deoarece au o însemnătate aparte.

Prima cifră obținută din cifrele zilei (6 în cazul de față), face referire la calitățile pe care Ana le dezvoltă în prima parte a vieții. Ele trebuie privite cu atenție, fiindcă o vor ghida pe mai departe. Sunt ca o cheie spre îndeplinirea etapei următoare și până nu și le va însuși, nu va putea evolua.

A doua cifră (în cazul nostru, 2) se referă la acele calități și înclinații pe care le are Ana. La cele care o definesc cel mai bine și o vor face să se simtă cel mai în largul ei. 

A treia cifră (adică 3), este cea care arată starea ideală a persoanei, modul în care își va găsi pacea. 

Toate cele TREI cifre trebuie privite în ansamblu, nu separat, iar în interpretarea lor trebuie luate toate în considerare.

Acum putem calcula și cifra destinului Anei: 6 + 2 + 3 = 11 (1+1) = 2

Cifra destinului arată, practic, întreg potențialul de care poate da dovadă o persoană. Tot ce poate să obțină în viață. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel