HOROSCOP numerologie pentru ANUL 2024 - Predicții cifra destinului 9

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Numerologie
Pixabay.com
Pixabay.com

Ai cifra destinului 9? Iată ce urmează pentru tine în anul 2024! 

În noul an, colectiv vom lucra sub influența energiei numărului 8.

Cifra 8 aduce cu sine momente definitorii în sfera financiară, dar poate, de asemenea, genera conflicte pentru obținerea puterii. Anul 2024 se va concentra asupra autorității și modului în care ne gestionăm viața.

Când numărul 8 se regăsește într-un ciclu, ne cere să ne asumăm responsabilitatea pentru propria călătorie.

Acest an va scoate la iveală zone în care integritatea lipsește, necesitându-se efort în această direcție.

S-ar putea deschide oportunități pentru succes și prosperitate în timp ce evenimente surprinzătoare vor echilibra puterea, banii și resursele.

CE ÎI AȘTEAPTĂ PE NATIVII CIFREI 9 ÎN ANUL 2024.

Poate fi un an masiv pentru expansiune și creștere. De asemenea, poți avea parte de multă abundență. Ai abilitatea de a lucra cu energia acestui an, mai bine decât alți oameni.

Energia numărului 9 se poate integra oriunde. Va trebui să fii organizat, disciplinat și concentrat.

Din punct de vedere al planului amoros, ar trebui să nu te focusezi atât de tare pe iubire, mai ales dacă nu ai relație. Este momentul să te bucuri și să excelezi în a fi singur. Distrează-te, testează terenul și trăiește viața din plin. Dacă vei fi de unul singur, vei atrage partenerul cel mai potrivit. 

Dacă ești într-o relație, va fi un an în care să vă concentrați pe aspecte de lux. Mergeți în locuri sofisticate și oferiți-vă cadouri mai scumpe.

În plan financiar, este un an prielnic. O să știi cum să folosești energia abundenței.  Încearcă să creezi o moștenire pe termen lung a bogăției, pentru tine și cei din jur.

Profesional, este momentul ca tu să fii șeful, chiar dacă este sau nu funcția ta. Dacă lucrezi pentru cineva, mergi un pas în față și arată-le de ce ești tu acela care ar trebui să fie personajul principal. Dacă deții o afacere, învață să conduci prin a arăta puterea exemplului.

Încearcă să te gândești dacă nu cumva ți-ai neglijat sănătatea mentală deoarece te-ar putea ajunge din urmă. Dacă ai nevoie de terapie, poți merge măcar la ceva vreme, dacă nu ai timp permanent. În 2024, ar trebui să faci pe detectivul când vine vorba de sănătatea ta și să vezi unde trebuie să te echilibrezi. 

Cum afli cifra destinului?

Urmează acest exemplu.

Să spunem că Ana s-a născut pe 15.11.1983. Ei bine, trebuie să adunăm, pe rând, toate aceste cifre:

(1+5) + (1+1) + (1+9+8+3)

Vom obține 6 + 2 + (2+1)

Avem, în final, 6 + 2 + 3

Înainte de a calcula cifra destinului Anei, trebuie să ne uităm la aceste trei cifre obținute din calculul zilei, al lunii și al anului separat, deoarece au o însemnătate aparte.

Prima cifră obținută din cifrele zilei (6 în cazul de față), face referire la calitățile pe care Ana le dezvoltă în prima parte a vieții. Ele trebuie privite cu atenție, fiindcă o vor ghida pe mai departe. Sunt ca o cheie spre îndeplinirea etapei următoare și până nu și le va însuși, nu va putea evolua.

A doua cifră (în cazul nostru, 2) se referă la acele calități și înclinații pe care le are Ana. La cele care o definesc cel mai bine și o vor face să se simtă cel mai în largul ei. 

A treia cifră (adică 3), este cea care arată starea ideală a persoanei, modul în care își va găsi pacea. 

Toate cele TREI cifre trebuie privite în ansamblu, nu separat, iar în interpretarea lor trebuie luate toate în considerare.

Acum putem calcula și cifra destinului Anei: 6 + 2 + 3 = 11 (1+1) = 2

Cifra destinului arată, practic, întreg potențialul de care poate da dovadă o persoană. Tot ce poate să obțină în viață. 

Citește în continuare Previziuni numerologice pentru Decembrie. Predicții pentru TOATE cifrele destinului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel