Horoscop octombrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile!

astrosens Team | Dată: 01 oct, 14:21 | Categorie: Horoscop lunar
Horoscop lunar octombrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile!
Horoscop lunar octombrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile!

Horoscopul lunii octombrie aduce momente tensionate, dar şi claritate în anumite aspecte din viaţa noastră. Această lună vine ca un preambul al anului 2022. Printre cele mai importante aspecte din următoarea perioadă se numără oprirea retrogradării lui Jupiter şi Saturn şi retrogradarea lui Mercur în Balanţă, până pe 18 octombrie. Cum va fi luna octombrie pentru toate zodiile? Ne spune astrologul Astrosens.ro, Daniela Simulescu.

Înainte de a citi horoscopul lunii pentru Leu, Fecioară, Balanță şi Scorpion, poţi vedea calendarul astrologic cu cele mai importante evenimente din octombrie 2021.

Citeşte şi: Horoscop chinezesc octombrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile!

Berbec (sau cei cu ascendent în Berbec)

De menţionat din start: Marte, guvernatorul tău, până pe 31 octombrie, rămâne în semnul Balanţei. Ce înseamnă asta? Că toată luna, relaţiile sunt pe primul loc! (...) Tu intri în anumite parteneriate destul de dinamizate, destul de controversate, destul de conflictuale şi s-ar putea să nu ai pic de stabilitate. 

Bucuria vieţii tale este că Venus, planeta iubirii, planeta relaţiei, intră pe 7 octombrie în Săgetător. Cred că abia aştepţi. Iese din Scorpion, unde ţi-a provocat destule crize sau destule momente în care nu te-ai mai regăsit din punct de vedere amoros şi intră în Săgetător. Venus în Săgetător va face aspecte bune cu Marte în Balanţă, ceea ce înseamnă că undeva, din a doua jumătate a lunii octombrie, poţi să mai îndulceşti, să te raportezi altfel la tot ce înseamnă parteneriate şi colaborări. Deci, dacă ai putea până undeva în data de 7-10 octombrie să nu iei vreo decizie importantă din punct de vedere relaţional, e perfect!

Cu Jupiter – Saturn care îşi opresc retrogradarea, gândeşte-te bine dacă de la începutul anului până în octombrie ai trecut la următorul pas faţă de ce era în 2020. Dacă nu s-a întâmplat, mai dă-ţi o şansă.

Citeşte aici horoscop octombrie 2021 complet pentru Berbec!

Taur (sau cei cu ascendentul în Taur)

În primul rând, vorbim de sectorul profesional. În 2021 ţi-am tot spus: ai schimbat ceva din punct de vedere profesional? Dacă nu ai făcut-o, acum că Jupiter şi Saturn îşi opresc retrogradarea în casa a 10-a, a carierei, e momentul să zici‚ hai, că poate merge ceva până la finalul anului’. 

Deci, domeniul carierei, dar şi partea de muncă – atenţie, în luna octombrie vorbim şi de statutul tău profesional, dar vorbim şi de modul în care munceşti, de rutina zilnică. Deci, luna aceasta trebuie să înveţi să îmbini ceea ce lucrezi zi de zi cu statutul pe care ţi-l doreşti.

Efectiv, în octombrie, experienţa ta contează indiferent de vârstă, de educaţie, de experienţa pe care ai avut-o până acum - experienţa de viaţă, dar şi cea profesională - vor face diferenţa.

Citeşte aici horoscop octombrie 2021 complet pentru Taur!

Gemeni (sau cei cu ascendent în Gemeni)

Luna aceasta, pentru că Mercur este guvernatorul tău, vei fi între două lumi. Îţi vei da seama ce înseamnă haosul, ce înseamnă confuzia, ce înseamnă adaptarea de la o situaţie la alta foarte repede.

Dacă ai copii, luna octombrie este cea mai importantă lună a anului pentru copiii tăi. Depinde de tine cum ştii să gestionezi situaţia cu toate schimbările care vor apărea. Şi tu nu mai ai timp pentru tine, nu mai ştii ce să faci, nu mai ştii încotro. Greu, dar nu imposibil. Mai ales că Venus intră în Săgetător, în casa a şaptea. Şi dacă eşti isteţ, vei solicita sprijin.

Pentru cei care aşteaptă să le vină o idee despre ce şcoală să mai facă, ce să mai studieze, luna octombrie este minunată. Recomandare pentru Gemeni sau cei cu ascendent în Gemeni: să înveţe mult în octombrie!

Citeşte aici horoscop octombrie 2021 complet pentru Gemeni!

Rac (sau cei cu ascendent în Rac)

Tematica lunii octombrie este următoarea: zonă profesională versus zonă personală. În prima parte a lunii, familia e importantă, casa în care locuiţi.

În a doua parte, vorbim despre zona profesională, despre statutul vostru, despre ce faceţi. S-ar putea să vă întâlniţi cu nişte situaţii pe care nu le puteţi controla.

Atenţie! Nu trebuie să vă implicaţi în mod personal, în mod direct, ci trebuie să le acceptaţi şi să vedeţi cum le puteţi rezolva.

Mai este ceva de menţionat: Faptul că Jupiter - Saturn îşi opresc retrogradarea în casa a 8-a. Ce înseamnă asta? Gândiţi-vă bine, din decembrie anul trecut, cum aţi cheltuit banii.

Citeşte aici horoscop octombrie 2021 complet pentru Rac!

Leu (sau cei cu ascendentul în Leu)

Luna octombrie este o lună bună pentru cei care învaţă, care studiază, pentru cei care trebuie să comunice, să susţină prezentări, să cunoască oameni. 

Poate să fie o lună mai ciudată pentru cei care au de rezolvat chestii administrative. Pentru cei care au de reluat examene, pentru cei care au de reluat discuţii, ne aducem aminte că este Mercur retrograd. Te vezi cu oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult. Asta e prima parte de care trebuie să ţii cont.

Bucuria este că Venus intră în Săgetător, în casa a cincea a iubirii. Jupiter şi Saturn îşi opresc retrogradarea în casa a şaptea, ceea ce înseamnă că se duce din disperarea, din presiunea, din nerăbdarea relaţională. Tot ce nu a mers relaţional până acum, din octombrie ar trebui să se mişte lucrurile.

Mai atrag atenţia asupra unui fapt: Ar trebui sănătatea să o ai în vedere. Pe 22 octombrie, după Luna Plină din Berbec, vă rog să aveţi grijă la ce spuneţi, la ce semnaţi, la ce declaraţi.

Citeşte aici horoscop octombrie 2021 complet pentru Leu!

Fecioară (sau cei cu ascendent în Fecioară)

Primul lucru la care trebuie să vă gândiţi voi în luna octombrie: BANII! Dacă vă veţi gândi în octombrie, vă veţi uita la cheltuieli, vă veţi da seama că se schimbă ceva în modul vostru de a cheltui faţă de septembrie. Partea financiară este destul de importantă. Este partea cea mai dinamitată în luna octombrie.

După care trebuie să discutăm despre sănătate cât mai sincer, clar, concis. Jupiter şi Saturn îşi opresc retrogradarea în casa a şasea, ceea ce înseamnă că, în sfârşit puteţi găsi specialiştii, tratamentele, soluţiile cele mai bune pentru sănătatea voastră. Asta depinde de voi, să aveţi grijă de propria persoană. 

Venus va intra în Săgetător, ceea ce înseamnă că puteţi corecta şi din relaţiile pe care le aveţi cu familia. Mulţi veţi dori să vă mutaţi, să decoraţi, dar cu Mercur retrograd, abia după 18 octombrie aş lua deciziile cele mai importante.

Citeşte aici horoscop octombrie 2021 complet pentru Fecioară!

Balanţă (sau cei cu ascendent în Balanţă)

Să ne bucurăm: aveţi în casa I multe planete toată luna. Este recomandată o schimbare de look, chiar şi cu Mercur retrograd în Balanţă. De asemenea, SPORT! Mişcare, educaţie fizică, interacţiune. Căutaţi să vă umpleţi programul. Nu lăsaţi spaţii goale în programul vostru. Efectiv, consumaţi-vă energia pentru că altfel săriţi la bătaie instantaneu şi luaţi totul personal.

Dacă aveţi de luptat pentru ceva în luna octombrie, să câştigaţi un proces să dobândiţi ceva, să luptaţi pentru o cauză, este nemaipomenit. E minunat să vă implicaţi într-un proces prin care să îi ajutaţi pe ceilalţi.

Din 7 octombrie, Venus intră în Săgetător. E nemaipomenit, vă sprijină guvernatorul vostru intrând în casa a treia. Sunteţi mai vocali, căutaţi dreptatea, dar reuşiţi să îi convingeţi şi pe ceilalţi prin exemplul vostru. Vorbiţi, vorbiţi, vorbiți.

În funcţie de cum sunteţi voi, va fi şi lumea vostră exterioară!

Citeşte aici horoscop octombrie 2021 complet pentru Balanţă!

Scorpion (sau cei cu ascendent în Scorpion)

Octombrie este o lună grea pentru voi. Marte, fiind guvernatorul vostru, abia pe 31 octombrie intră în Scorpion, deci să vă ţineţi. Sunteţi lăsaţi la mâna Universului şi cu cât încercaţi să controlaţi, nu vă iese.

Aveţi tendinţa în octombrie, să îi priviţi pe toţi cu suspiciune, să consideraţi că toţi au ceva cu voi, să vă victimizaţi. S-ar putea să reacţionaţi în urma unor gânduri. Dar gândurile acelea şi intuiţia voastră în octombrie nu vor funcţiona.

Ce se mai întâmplă în luna octombrie pentru voi din punct de vedere relaţional? Venus iese din semnul vostru, se duce în Săgetător. Deşi Venus face aspecte bune, nu mai sunt atât de aşezate. Sunteţi urmărit de fantome. 

În octombrie este recomandat să dormiţi mult, să vă scrieţi gândurile pe care să le citiţi cu voce tare, nu intraţi în colaborări dubioase. Dacă vreţi un parteneriat cu cineva şi auziţi ceva despre persoana respectivă, nu vă grăbiţi. Învăţaţi să delegaţi la serviciu.

Citeşte aici horoscop octombrie 2021 complet pentru Scorpion!

Săgetător (sau cei cu ascendent în Săgetător)

În primul rând, trebuie comunicat faptul că Venus intră în semnul tău undeva pe 7 octombrie. Cât poţi tu de mult, trage de Venus în Săgetător. Când intră Venus în semnul tău, ai mici ajutoare, susţinere, nişte încredere pe acolo. Să nu uităm că guvernatorul tău, Jupiter, îşi opreşte retrogradarea pe 17 octombrie, deci e de bine.

Pentru tine luna octombrie este foarte bună. Depinde doar de tine dacă o laşi să treacă pur şi simplu. Te sfătuiesc să o iei ca atare, să te ocupi de propria persoană, de relaţia cu prietenii, de relaţia cu viitorul, de planurile tale, de obiective, de ajustarea relaţiei cu partenerul, poate îţi doreşti ceva îmbunătăţiri sau chiar altceva.

Este poate una dintre cele mai plăcute luni pentru tine. Atenţie! Nu înseamnă că se întâmplă doar ce vrei tu sau să câştigi la Loto. E o lună în care astrele te susţin, nu îţi pun obstacole, chiar dacă e Mercur retrograd. Nu oboseşti repede, lucrurile pot merge mai lin. Dar depinde mult de tine.

În octombrie, doar dacă nu eşti tu optimist şi nu îţi faci tu treaba, nu se întâmplă nimic în viaţa ta. Dar dacă tu foloseşti aceste aspecte multi-favorabile, lucrurile vor fi mult mai bune.

Citeşte aici horoscop octombrie 2021 complet pentru Săgetător!

Capricorn (sau cei cu ascendent în Capricorn)

Primul aspect despre care trebuie să discutăm este cel financiar. Ne raportăm la ce se întâmplă în viaţa ta în momentul acesta. Te decizi ca o parte din banii de acum să îi pui bine. Dacă nu faci asta deja, e un moment nemaipomenit în octombrie să faci ceva în privinţa asta.

După care vorbim de sectorul profesional. E important cum vorbiţi cu şefii, e important cum vorbesc şefii cu voi. În afară de partea profesională, gândiţi-vă care este relaţia cu instituţiile de care aveţi nevoie, de unde aveţi nevoie de acte. 

Din punct de vedere amoros, nu este o lună nemaipomenită. Venus va intra în semnul tău în noiembrie. Atunci încep să se schimbe lucrurile, dar chiar şi aşa: te rog să te gândeşti în luna octombrie să vindeci din problemele tale sentimentale, din amintiri, traume. E o lună bună pentru vindecare.

Citeşte aici horoscop octombrie 2021 complet pentru Capricorn!

Vărsător (sau cei cu ascendent în Vărsător)

Aici e aici! Revin: Dacă din decembrie anul trecut şi până acum nu ai făcut nimic cu viaţa ta, nu a apărut o schimbare concretă, nu e bine. Aşa că, în octombrie, când în semnul tău, Jupiter şi Saturn îşi opresc retrogradarea, nu îţi mai pun piedici, poţi să începi să zici: 'o viaţă am!'. De fapt asta vor aceste planete să îţi arate.

Dacă tu, din octombrie, începi să te gândeşti ce vrei să faci, îţi garantez că vei avea şansele să construieşti ceva în următorul an. Dar dacă nu vei începe să faci ceva, să foloseşti această energie, te vei frustra enorm din 2022. Ţi-am atras atenţia, depinde de tine!

Ce trebuie să înţelegi în octombrie: puterea e la tine! Ţine de planuri, de obiective, de studiu, de avansare, de progres. Luna octombrie pentru tine trebuie să fie luna progresului în orice domeniu vrei tu, mai puţin cel relaţional. Ţine minte un cuvânt: progres! Ai nevoie de el, cel puţin într-un domeniu al vieţii tale.

Citeşte aici horoscop octombrie 2021 complet pentru Vărsător!

Peşti (sau cei cu ascendent în Peşti)

În primul rând, problemele legate de intimitate, probleme care nu au fost discutate sau rezolvate cu partenerul, traume, amintiri neplăcute, rezolvaţi-le! Se reiau discuţiile despre  codependenţe, despre vicii, despre situaţii toxice.

Luna octombrie pentru voi poate să fie plină de revelaţii, mai ales pe tot ce înseamnă toxic în viaţa voastră. Tot ce e toxic, o să vă supere. Tendinţa va fi de victimizare. Cu cât te vaiţi mai mult, cu cât de plângi mai mult, cu atât problema va fi mai gravă. Iar tu, în octombrie, ai face bine să te vindeci.

Dacă nu faci ceva, nu repari ceva, nu vindeci ceva, anul 2022 nu va fi plăcut pentru tine. Grijă foarte mare pentru cei care muncesc mult. Mai delegaţi. Să nu aveţi aşteptări imense în luna octombrie, că nu se întâmplă cum vreţi voi. Şi grijă la cheltuieli!

Citeşte aici horoscop octombrie 2021 complet pentru Peşti!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play