Horoscop RAC 2022. Ține minte datele de 6 martie, 11 mai și 28 octombrie: Dați LOVITURA!

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Foto: Pixabay / Pexels
EXCLUSIV
Foto: Pixabay / Pexels

Horoscop Rac 2022. Ce urmează anul viitor pentru tine.

"Anul viitor vine să vă facă să-i iertați pe ceilalți și să vă împăcați cu oamenii. Știți ce se va întâmpla în anul 2022? Veți călători mai mult, veți decide să plecați din țară sau să vă mutați în altă țară, vă apucați de o școală, vă reconectați cu tot ce înseamnă credință, mergeți într-un pelerinaj, în drumeție, călătorie, vă apucați să învățați lucruri noi. Dar domeniile pe care vă doriți să le explorați, vor avea o conexiune cu tot ce este spiritual, tot ce este legat de psihologie, de sufletul uman. 

Jupiter va parcurge casa a 9-a, iese din casa a 8-a, că nu v-a făcut un an minunat 2021, dar nu ați vrut voi să credeți asta. Se duce în casa a 9-a, o casă care are legătură cu studiul, cu călătoriile și credința și va sta acolo în mare partea anului 2022. Jupiter va face o Conjuncție cu Neptun în casa a 12-a și aici e ca și cum, dintr-o dată, prindeți o conexiune cu Dumnezeul vostru și aveți o infuzie, vi se amplifică o speranță, un ideal puternic.

Poate vreți să luptați pentru dreptate, luptă alții pentru dreptatea voastră și cert este că ieșiți puțin din beci în 2022, vedeți viața altfel, treceți peste pandemie și sunteți expuși mai mult unor noi informații, cunoștințe. Și pentru că vă știu destul de sensibili, aș vrea să aveți grijă în anul 2022 la tot ce înseamnă fake news. Sunteți printre cei mai predispuși să intrați în tot felul de grupări, în tot felul de echipe în care unii oameni să nu fie foarte bine intenționați. S-ar putea să vă păcăliți mult, mult. Aveți grijă să nu fiți păcăliți!

În rest... minunată planta Jupiter în casa a 9-a. Vă dă încredere, optimism, vă face să vă doriți din nou idealuri.

În 2022 aveți dor de ducă!

Șansă uimitoare. Ce se întâmplă până pe 6 martie

Atât timp cât nu luați o decizie în jurul datei de 12 aprilie 2022, când are loc Conjuncția, e vis! Pentru că acolo s-ar putea să luați o decizie bazată pe niște argumente nu foarte solide și să vă dați seama că "am cam plecat atunci, dar m-aș întoarce. Nu e o decizie bună!"

Conjuncția vă dă ajutor să ieșiți din situații toxice sau să vă treziți, să le realizați. Dacă nu sunteți în situațiile astea și vreți voi să plecați într-un drum inițiatic, nu se va întâmpla, mai bine o luați mai cumpătat. Totuși, în casa a 8-a rămâne Saturn și nu veți avea controlul asupra faptelor voastre 100% nu veți avea resursele necesare să faceți tot ce vă doriți. Undeva tot există niște limitări, niște crize pe care va trebui să le gestionați.

Nu o să mai fie un an atât de înfiorător ca 2020, dar Saturn tot acolo e, tot vă ține, tot vă necăjește. S-ar putea ca de multe ori partenerul să vă consume din energie.

Vedeți că aveți o șansă uimitoare, o oportunitate nemaipomenită, ca până pe 6 martie să vă treziți din relațiile care nu funcționează. Voi sunteți obișnuiți cu siguranța emoțională, confortul emoțional, dar cât stați acolo, cât vă mai chinuie partenerul, cât mai trageți de el să se schimbe, nu se schimbă!

Ce se întâmplă între 11 mai și 28 octombrie

Pe urmă vorbim și de Jupiter, care între 11 mai și 28 octombrie va tranzita casa a 10-a. Odată că profesional s-ar putea să dați lovitura, odată că dintr-o dată aveți oportunități la care nu v-ați fi gândit niciodată și în familie se întâmplă evenimente mai interesante. Jupiter în casa a 10-a vine cu nevoia de a oficializa, de a găsi un partener, de a vă căsători sau divorța.

Când intră Jupiter între mai și octombrie ce nu funcționează rupem!

Jupiter între mai și octombrie vine profesional! Mulți poate aveți curajul să ieșiți la pensie, mulți vă găsiți un loc de muncă, oameni care vă împing, că ajută sau vin oportunități la locul de muncă.

Sunteți mult mai curajoși, mult mai îndrăzneți, vă duce în față și vă arată, atenție, între mai și octombrie, ce puteți avea în anul 2023, mai ales profesional", le spune Daniela Simulescu nativilor sau celor cu ascendentul în Rac.

Vezi previziunile complete aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel