Horoscop Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu resurse minime în zilele următoare

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop săptămânal. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, transmite previziunile pentru zodii!

Youtube video image

Recent, Jupiter a intrat în Gemeni, unde va sta până pe 10 iunie 2025. Vom avea energie, forță și încredere să facem multe schimbări. Jupiter vine și cu abundență, oportunități, șanse și încredere. Cu toate acestea, vulnerabilitatea sa este excesul de zel.

Arhetipul Gemenilor vorbește despre schimbare, multiplicare și despre lucrurile care țin de fluctuații. Vom încerca să schimbăm și să inovăm, dar vom fi și superficiali.

Mercur se pregătește și el să intre în semnul Gemenilor, unde se mai află Jupiter și Venus.

Rac/Ascendent în Rac

Începutul săptămânii poate veni cu unele surprize. Mercur se întâlnește cu Uranus în casa a unsprezecea. Vei afla lucruri care te pun pe jar. Trebuie să faci schimbări și ajustări. Jupiter s-a mutat în casa a douăsprezecea, unde se află deja Soarele și Venus. Mercur li se va alătura. Este o perioadă în care funcționezi cu resurse minime. Nu încerca să le faci tu pe toate, nici să-i ajuți pe toți. Nu încerca să te forțezi și să ai un exces de zel pentru că nu te ajută la nimic. Totuși, este o perioadă bună să te apropii mai mult de viața spirituală. Te poți ocupa mai mult și de sănătatea mintală. Cu Jupiter în casa a douăsprezecea, vei vedea oamenii și aspectele din viața ta care nu îți fac bine. Lucrurile pe care le ascundeai sunt preș iau o formă. E momentul să le vezi și să le accepți. Relația cu trecutul este foarte importantă și el poate fi vindecat.

Surprize de proporții pentru Berbec, Taur și Gemeni. Primesc MARI oportunități de la astre!

Leu/Ascendent în Leu

Recent, Jupiter s-a dus în casa a unsprezecea, unde va rămâne până în iunie 2025. Tot acolo se află Soarele, guvernatorul tău, care este lângă Venus. Va mai intra și Mercur. Zilele ce urmează, nu trebuie să mai fii încăpățânat. Întâlnirea dintre Mercur și Uranus ți-ar putea aduce vești neașteptate la locul de muncă. Te vor speria și ai impresia că pierzi ceva. Cu atât de mult marcaj în casa a unsprezecea, este necesar să te gândești la următorul pas. Dacă un plan nu iese cum ți-ai dorit, nu te gândi că se termină lumea. Creează o strategie pe termen lung. Mercur îți aduce aminte că ai nevoie de oameni. Nu te contamina cu problemele celorlalți, dar nici nu îi da în spate. Recomandarea astrologului este să privești și partea plină a paharului.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Jupiter și-a început tranzitul în casa a zecea. Pentru tine, începe un an foarte important din punct de vedere profesional. Dar și din punctul de vedere al statutului relațional. Și Mercur, guvernatorul tău, va intra în casa a zecea. Către tine vor veni multe oportunități. În iunie 2025, nu ai voie profesional să fii unde ești acum. Trebuie să faci un pas, mai mic sau mai mare. Nu trebuie să refuzi oportunitățile care apar. Jupiter te poate pedepsi mai rău decât Saturn. În următorul an, zici doar „Da”. Cu Jupiter în casa a zecea, statutul tău relațional contează.  Trebuie să ai în vedere care este relația ta și ce reprezintă aceasta. Dacă ești într-o relație disfuncțională, mai gândește-te. Saturn îți aduce aminte că timpul trece și nu-l poți pierde în relații instabile. Dacă ești singur, nu mai căuta fluturași în stomac. Ci omul care îți oferă stabilitate, liniște și siguranță. Zilele următoare, ai putea avea niște revelații. Deși te vor speria, ele nu apar degeaba în viața ta.

Previziuni iunie 2024. Tensiuni mari și neliniște pentru ȘASE semne din zodiacul chinezesc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel