Horoscop, sâmbătă, 1 ianuarie 2022

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Horoscop, sâmbătă, 1 ianuarie 2022. Sursă foto: Pixabay
EXCLUSIV
Horoscop, sâmbătă, 1 ianuarie 2022. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Mâine avem prima Lună Nouă a anului 2022. 

La mulți ani! În prima zi a anului 2022 se continuă atmosfera de ieri. Luna tranzitează semnul Săgetătorului, acolo unde este și Marte. Iar trigonul între Soare și Uranus predispune în continuare la nevoia de a schimba ceva în viața noastră. Luna Nouă din Capricorn de mâine cu siguranță ne va ajuta să ne punem intenții.

Berbec

Anul a început destul de bine pentru tine. Poți profita de această zi în sensul că îți poți da seama care sunt cele mai importante obiective.

Taur

Vei fi impresionat de poveștile celor din jur. Și chiar vei învăța mult din experiențele împărtășite. Ziua se va termina cu o sumedenie de revelații.

Gemeni

Dacă ești singur, îți vei da seama că ai nevoie de cineva. Cei care sunt deja într-o relație vor avea câteva momente provocatoare, dar haioase.

Rac

Astrele te invită să îi lași pe cei dragi să se descurce, să nu te implici nici măcar în treburile gospodărești. Astfel le arăți că ai încredere în ei.

Citește continuarea pe DCNews.ro.

Principalele evenimente ale lunii ianuarie 2022

Pe 2 ianuarie, avem Luna Nouă în semnul Capricornului, iar Mercur își începe tranzitul prin Vărsător. O zi foarte bună pentru decizii importante referitoare la rolul nostru în societate sau la cariera aleasă.

Pe 14 ianuarie, avem prima retrogradare a lui Mercur din 2022. Multe dintre planurile noastre vor fi reluate și vom fi nevoiți să facem ajustări în zona socială.

18 ianuarie este ziua în care vom avea Luna Plină în Rac. Aici vom fi obligați să separăm zona profesională de cea personală.

Pe 24 ianuarie, Marte intră în Capricorn și ne forțează să tratăm absolut orice cu maximă seriozitate. Acțiunile vor fi pragmatice și prioritizate. Nu vom mai dori să pierdem timpul degeaba.

Soarele va începe tranzitul prin Vărsător pe 20 ianuarie. Cu toții vom fi preocupați de viitor.

Pe 29 ianuarie, Venus își reia mersul direct. Vom respira ușurați pe plan amoros. Dar atenție că efectele retrogradării se vor simți până pe 6 martie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel