Horoscop, sâmbătă, 12 martie 2022

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop. Luna tranzitează semnul Racului. 

Soarele se apropie de o conjuncție cu Neptun. Vei observa în jurul tău multă confuzie și frică de asumare. Chiar și pentru unele treburi gospodărești destul de simple. Luna va tranzita semnul Racului și ne va aduce și mai multe emoții, dar și nevoia de a sta alături de familie, de cei dragi. Poate fi o zi bună pentru a citi, pentru filme/documentare sau pentru orice activitate spirituală.

Berbec

Marte se va apropia în curând de un careu cu Uranus. Dar până atunci vei simți nevoia acută să schimbi ceva în viața ta. 

Taur

Nu te poți detașa de problemele de la serviciu. Pur și simplu le porți cu tine peste tot. Apropiațiilor le va fi rușine să îți reproșeze asta. 

Gemeni

Intrarea lui Mercur în semnul Peștilor încă te ține într-o stare surescitată. Despici totul în mai multe bucăți și te agiți în mod inutil. 

Rac

Luna va fi în vizită la tine, deci este posibil să simți totul la un nivel destul de intens. Atât în familie, dar și când participi la evenimente. 

Citește continuarea pe DCNews.ro

Următoarele evenimente importante din luna martie

18 MARTIE: LUNA PLINĂ ÎN FECIOARĂ

Luna Plină va fi în opoziție cu Neptun. Evenimentul acesta va fi destul de activ în astrogramele celor cu marcaj mobil: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Vor cocheta cu nevoia de a renunța la ceva, dar de fapt trebuie să fie atenți la confuzia interioară. 

20 MARTIE: INGRESUL SOARELUI ÎN BERBEC/ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ

Trecem de la hibernarea din sezonul Peștilor la primăvara din sezonul Berbecului. Cu toții vom resimți o senzație de prospețime, un dor de ceva nou în viața noastră. 

27 MARTIE: MERCUR INTRĂ ÎN BERBEC

Mercur se alătură Soarelui. Acestea vor face aspecte armonioase cu Venus și Marte, care ne pregătesc de un aprilie complex. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel