Horoscop, sâmbătă, 15 ianuarie 2022

astrosens Team | Dată: 15 ian 2022, 08:27 | Categorie: Noutati
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop. Soarele se apropie de o conjuncție cu Pluto. 

Ne pregătim de conjuncția Soare-Pluto în semnul Capricornului, de mâine, care ne va face mai radicali sau intransigenți. Acest aspect va conta in ecuația Lunii Pline de pe 18 ianuarie. Și pentru că Mercur și-a început retrogradarea, este posibil să ne întâlnim cu situații vechi care ne vor da de înțeles că este cazul să renunțăm la ceva.

Berbec

Astrele îți recomandă să eviți să te întâlnești cu oameni autoritari. Vei intra în conflict cu ei și îți vei strica șansa de a avea o sâmbătă liniștită.

Taur

Discuțiile în contradictoriu îți vor dăuna serios. Nu este cea mai bună zi pentru a le demonstra celor dragi că tu ai dreptate.

Gemeni

În prima parte a zilei, vei trece prin tot felul de stări. Dar după prânz, îți vei mai reveni și vei dori să interacționezi cu persoanele dragi.

Rac

Vei cere timp și atenție de la cei apropiați. Te vei supăra dacă vei observa că nu sunt la fel de implicați în interacțiune așa ca tine.

Citește continuarea pe DCNews.ro

Despre următoarele evenimente astrologice importante

În 2022, Blue Monday se petrece exact lângă Luna Plină în Rac, de pe 18 ianuarie. Un eveniment astrologic menit să ne provoace în mod radical emoțiile. Opoziția Lunii Pline cu Pluto va distruge orice scut/mecanism de protecție și ne va obliga să ne confruntăm în primul rând cu emoțiile negative. Cele pe care le ascundem de obicei.

Bineînțeles, în primă fază, le vom observa la alții. Deci dacă în jurul datelor 17-18 ianuarie, este ceva ce te deranjează la oamenii din jurul tău, este clar că ai o problemă. Și că exact ce disprețuiești la alții, exact acele lucruri sunt în tine și nu ți le accepți. Și că depinde doar de tine să faci ceva pentru a găsi o rezolvare.

Tot atunci, Mercur retrograd va fi conjuct cu Saturn, în semnul Vărsătorului, deci vor apărea și multe blocaje la nivel de comunicare.

Astrele îți recomandă să te odihnești în acele zile, să scrii pe o foaie ce te deranjează, să dormi cât mai mult și să nu iei decizii impulsive. Cu răbdare, vei trece peste toate", a precizat astrologul Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience