Horoscop, sâmbătă, 18 decembrie 2021

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Foto: Bruno Scramgnon - Pexels
Foto: Bruno Scramgnon - Pexels

Horoscop. Mâine avem Lună Plină în Gemeni. 

Mâine vom avea ultima Lună Plină din anul 2022. Acest eveniment se va petrece în semnul Gemenilor. Luna va fi în trigon cu Jupiter și în careu cu Neptun. Ne vor da târcoale gânduri care se contrazic, dar nu vom pierde încrederea. Tot mâine, Venus începe retrogradarea în semnul Capricornului, care va dura până pe 29 ianuarie.

Berbec

Cuvintele te vor însufleți, însă te vor și obosi. Dacă vei petrece timp cu prea mulți oameni, îți vei pierde răbdarea destul de repede.

Taur

Faci tot posibilul să nu stai cu emoțiile tale. Comunici, faci cheltuieli, mănânci. Și chiar refuzi orice discuție care ți se pare provocatoare.

Gemeni

Vei trece de la o stare la alta imediat. Apropiații vor rămâne uimiți de nivelul tău de adaptabilitate. Dar vei fi cel mai productiv.

Rac

Vrei să petreci timp doar cu persoanele cele mai apropiate. Refuzi orice altă invitație. Oboseala din timpul săptămânii își va spune cuvântul.

Citește continuarea pe DCNews.ro

Despre următoarele evenimente astrologice ale lunii decembrie

Luna decembrie este împânzită de unele evenimente care ne vor defini și prima lună a anului 2022.

Pe 19 decembrie avem o Lună Plină în Gemeni şi tot pe 19 decembrie -evenimentul cheie al lunii decembrie - Venus îşi începe retrogradarea în semnul Capricornului. Iar, de aici, lucrurile încep să se complice serios pe plan amoros. Asta, dacă nu au început deja să se complice de pe data de 5 noiembrie, când Venus a intrat în Capricorn.

Pe 21 decembrie, Soarele intră în Capricorn. Deci, mai scăpăm de exuberanţa Săgetătorului şi începem să fim mai serioşi, să ne dăm seama că trece anul, ce planuri avem, pe ce stăm sigur, ce am vrea să mai stabilizăm.

Pe 24 decembrie are loc al treilea careu între Saturn şi Uranus. Acesta a fost elementul cheie al anului 2021. S-a întâmplat prima dată pe 17 februarie, apoi pe 14 iunie şi iată, pe 24 are loc ultimul. Tot anul am pendulat între vechi şi nou, între tradiţional, conservator şi inovator. Vă spuneam că Uranus în Taur îşi doreşte reforme, digitalizare şi Saturn în Vărsător îşi doreşte un oarecare control. Tot anul pe asta ne-am certat, ne-am divizat, ne-am dezumanizat. Am ajuns să spunem că dacă nu eşti cu mine, eşti împotriva mea. Şi din păcate, facem asta şi cu persoane dragi. Trăim şi o epocă a fake news-ului, care va fi destul de amplificat şi în 2022, cu conjuncţia Jupiter - Neptun din data de 12 aprilie.

Pe 29 decembrie Jupiter intră în Peşti. A mai fost între 14 mai şi 28 iulie, când au apărut multe relaxări, în care am zis că am scăpat de pandemie. Jupiter va intra în Peşti şi vom avea senzaţia că începem să mai respirăm, că ne mai vindecăm. 

Iar astrograma zilei de 31 decembrie este una demnă de finalul unui an destul de marcant. Conjuncția dintre Luna și Marte în semnul Săgetătorului împreună cu trigonul dintre Soare și Uranus ne oferă încredere și dorința de a face o schimbare propice evoluției personale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel