Horoscop, sâmbătă, 2 aprilie 2022

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Conjuncție Mercur-Chiron. 

Mercur face o conjuncție cu Chiron în semnul Berbecului. Cuvintele dor mai mult ca o palmă! Trebuie să avem grijă ce și cui spunem. Este posibil să re răzbunăm pentru unele fapte din trecut pe oamenii din prezentul nostru. Sau ne vom teme să vorbim. Ne este frică să nu spunem mai mult sau prea puțin. Și din cauza acestei frici, ne vom reține exact atunci când nu trebuie. 

Berbec

Resimți serios conjuncția Mercur-Chiron în semnul tău. Te gândești doar la ce nu îți face bine, și nu ai vrea deloc să renunți la asta. 

Taur

Unele amintiri nu îți dau pace. Dar nu este cazul să le acorzi prea multă importanță. Încearcă să prioritizezi odihna și relaxarea. 

Gemeni

Multe frici îți vor da târcoale. Adică vei poza într-o persoană veselă și optimistă, dar te vei chinui să ascunzi orice nesiguranță. 

Rac

Astrele îți recomandă să nu dai prea multă importanță oamenilor autoritari din viața. Mai ales dacă nu au făcut nimic special. 

Citește continuarea pe DCNews.ro

Mai multe detalii despre Chiron

Primul dintr-o nouă clasă astronomică cunoscută sub numele de centauri - corpuri cerești cu trăsături de comete și asteroizi -Chiron a fost descoperit în 1977 și a fost numit după fiinţa mitologică jumătate-om, jumătate cal. Chiron, la fel ca mulți nemuritori, a știut cu adevărat să sufere, trăind pentru totdeauna cu răni de la o săgeată otrăvită de hidra și, în cele din urmă, alegând un loc în lumea interlopă pentru a elibera un zeu semen de chinul etern. Chiron reprezintă o rană nevindecată pentru totdeauna, o sursă de durere și suferință din trecut care trebuie îmbrățișată pentru un scop superior. Durerea ta este poarta spre trezirea ta. În cartea 'Astrology and the Authentic Self', de Dmetra George, scrie că „acreditările vindecătorului cronic sunt cele ale experienței directe din viața reală, spre deosebire de cunoștințele teoretice dobândite în cărți și săli de clasă” și notează că descoperirea centaurului a coincis cu ascensiunea programelor '12 Trepte'. Oriunde se găsește Chiron în harta ta, el are lecții de oferit - pentru tine și poate pentru lume. Trebuie doar să-l înfrunți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel