Horoscop, sâmbătă, 6 noiembrie 2021

astrosens Team | Dată: 06 noi, 08:28 | Categorie: Noutati
Horoscop, sâmbătă, 6 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, sâmbătă, 6 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Mercur intră astăzi în Scorpion. 

Planeta comunicării, Mercur, va intra în semnul Scorpionului pe care îl va tranzita până pe 24 noiembrie. Vom deveni mai suspicioși, introvertiți și dornici de a afla secretele celorlalți. Mercur în Scorpion oferă simț al observației și intuiție puternică.

Berbec

Vei intra într-o fază în care nu vei dori să comunici foarte multe despre tine. Îi faci pe apropiați să fie atenți la altceva. Vrei liniște.

Taur

Partenerul va deveni mult mai comunicativ, dar și destul de curios. Chiar dacă nu are ce să afle, el va insista destul de mult

Gemeni

Mercur te va face mult mai atent la treburile gospodărești. Vei dori ca fiecare să se țină de plan și îi vei apostrofa imediat pe cei dragi dacă nu îl respectă.

Rac

Discuțiile purtate cu copiii îți vor aduce multe revelații. Vei pune mai mult preț pe exprimarea de sine. Vrei să fii văzut și auzit.

Citește continuarea pe DCNews.ro

 

Rezumat astrologic săptămâna 1-7 noiembrie 2021

Pe 1 noiembrie avem un trigon între Mercur și Jupiter. Un asemenea aspect predispune la un mental alert și activ. Putem avea idei geniale pe care le vom comunica pe înțelesul tuturor. De asemenea, o zi nemaipomenită pentru a învăța ceva nou.

Pe 2 noiembrie, Mercur din Balanță face un careu cu Pluto din Capricorn. După aspectul pozitiv al lui Mercur de luni, iată că avem și unul mai tensionat. Vom avea tendințe defensive în orice discuție. Ne vom victimiza și vom lua totul personal. Și bineînțeles vom căuta conflictele cu orice preț.

Pe 4 noiembrie, Lună Nouă în Scorpion. Opoziția Lunii cu Uranus va fi “responsabilă“ de multe surprize. Vorba aceea: ai grijă ce îți dorești! Poate fi și un moment bun de o lua de la capăt după o suferință cumplită, o traumă serioasă sau după o pierdere. Energia Scorpionului este destul de intensă, deci vom fi predispuși la crize sau schimbări radicale.

Pe 5 noiembrie, Venus va intra în Capricorn, semn pe care îl va tranzita până pe 6 martie. Relațiile lungi vor fi testate. Iar cei singuri vor deveni destul de exigenți în alegerea unui partener. Vom dori stabilitate, durabilitate, și siguranță(atât emoțională cât și materială) pe plan amoros.

Pe 6 noiembrie, Mercur intră în Scorpion. Mintea noastră va fi preocupată de investigații, de secrete. Nu vom crede tot ce vom vedea. Vom căuta tot ce se află în spatele oamenilor. În plus, vom fi expuși unor secrete.

Cuvinte cheie pentru fiecare

Berbec/Ascendent în Berbec: putere interioară, criză de personalitate

Taur/Ascendent în Taur: relații dinamice, partener implicat

Gemeni/Ascendent în Gemeni: stres profesional, rutină complicată

Rac/Ascendent în Rac: nevoie de afecțiune și pasiune

Leu/Ascendent în Leu: dispute cu familia, reparații

Fecioară/Ascendent în Fecioară: replici tăioase, minte ageră

Balanță/Ascendent în Balanță: cheltuieli impulsive, ego puternic

Scorpion/Ascendent în Scorpion: noi începuturi, energie, curaj

Săgetător/Ascendent în Săgetător: pierderi, lipsă energie, izolare

Capricorn/Ascendent în Capricorn: încredere în oamenii apropiați, planuri

Vărsător/Ascendent în Vărsător: conflicte cu autoritățile, vizibilitate în carieră

Pești/Ascendent în Pești: drumuri, experiențe intense

 

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play