Horoscop sănătate 2022. Jupiter în Pești vorbește despre vindecare sau disperare

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 19 aug, 10:57 | Categorie: Articole
Sursă foto: Pixabay
EXCLUSIV
Sursă foto: Pixabay

În 2022, Jupiter va tranzita semnul Peștilor în perioadele: 1 ianuarie-11 mai și 28 octombrie-21 decembrie. 

În ultimii doi ani, omenirea și-a schimbat prioritățile. Sănătatea, atât ca prevenire, cât și ca vindecare, au devenit factorii după care ne-am construit noua rutina zilnică. Acum, înainte de a discuta despre carieră, dragoste, bani și altele, discutăm despre bunăstarea noastră fizică și emoțională. Pandemia provocată de coronavirus a răsturnat tot ce știam despre viață.

Una dintre Legile Universale hermetice, a doua mai exact, spune așa: “Ceea ce este sus este si ceea ce este jos, Ceea ce este jos este si ceea ce este sus”. Cu alte cuvinte, astrele reflectă destul de bine ceea ce se întâmplă pe planeta pe care ne-am născut. După conjuncția Saturn-Pluto în semnul Capricornului din 2020, care ne-a demonstrat că nu suntem atotputernici și că trebuie să nu uităm că avem o limită, aceea de a fi muritori, iată că vom beneficia de prezența lui Jupiter în semnul Peștilor, care va face chiar și o conjuncție cu Neptun pe 12 aprilie 2022. Despre această conjuncție vom mai discuta. Ce este important de știu acum este faptul că tranzitul lui Jupiter prin Pești vorbește despre vindecare, alinare și ușurare.

În astrologie, Jupiter este planeta expansiunii. I se mai spune Marele Benefic. Este și normal că doar este reprezentantul lui Zeus. În perioada 14 mai - 28 iulie am avut un preambul al anului 2022. Dacă îți mai amintești, s-au relaxat restricțiile, a scăzut numărul de cazuri și oamenii au început să aibă din nou speranță.

Jupiter în Pești te face să ai încredere oarbă, dar câteodată și exagerează. De aceea, îți oferim de pe acum câteva recomandări astrologice din punctul de vedere al sănătății.

Orice diagnostic primit în jurul datei de 12 aprilie 2022 trebuie reverificat. De aceea ar fi bine să ceri a doua opinie.

Dacă ai o dependență care îți dăunează, 2022 poate fi anul în care înveți să treci în faza de acceptare sau în cea în care viciul îți controlează viața 100%. Depinde doar de tine încotro vrei să o apuci.

Jupiter în Pești favorizează consumul exagerat de alcool sau alte substanțe interzise. Fiecare este liber să facă ce vrea cu viața lui. Dar atunci când treci un prag, nu mai ești stăpânul creierului tău.

Alăturarea lui Jupiter în același semn cu Neptun te poate face confuz, anxios, depresiv. Și dacă ai deja un fond sensibil, este posibil să ajungi într-un punct în care să ai nevoie de ajutor. Va crește numărul celor care apelează la un psiholog sau la un psihiatru. Nu este nicio rușine sau semn de nebunie, este chiar o dovadă de maturitate.

Traumele vor fi tratate din mai multe puncte de vedere. Vom pleca de la suferința fizică, dar vom căuta de fiecare dată și explicații psihologice.

Simptomele prelungite nu trebuie tratate cu ignoranță și nici diagnosticate pe internet. Conjuncția Jupiter-Neptun va deschide calea către multe articole de tip fake-news.

Evită specialiștii care nu au experiență profesională serioasă sau persoanele care îți garantează vindecarea prin leacuri miraculoase. Jupiter în Pești va da putere multor șarlatani.

Dacă știi că ai o afecțiune și ți-a fost frică să te duci la doctor sau nu ai avut mijoacele necesare, în 2022 poți găsi curajul necesar să te descurci.

Nu încerca să salvezi pe nimeni, mai ales dacă nu ți-a fost cerut sprijinul. Dacă vei insista, riști să îți deteriorezi propria sănătate. 

Urmează un articol cu sfaturi pentru fiecare semn zodiacal/ascendent. 

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite