Horoscop săptămâna 1-7 iulie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămânal. Marți, avem două evenimente importante: intrarea lui Mercur în Leu și retrogradarea lui Neptun în semnul Peștilor.

Youtube video image

Prima parte a lunii iulie ne aduce niște evenimente interesante, care ne pot schimba percepțiile.

Iată cu ce ne întâmpină astrele în Luna lui Cuptor!

Pluto retrograd în Vărsător. Transformări radicale pentru fiecare zodie până pe 1 septembrie

Pe 2 iulie, au loc două fenomene importante. Mercur intră în Leu și Neptun retrogradează în ultimul semn din zodiac, cel al Peștilor.

Până pe 25 iulie, planeta comunicării, Mercur, se va afla în semnul încrederii, ceea ce promite declarații puternice, dramatice și impresionante. Mercur, simbol al vocii și minții, se aliniază cu arhetipul Leului, cunoscut pentru expresivitatea și creativitatea sa remarcabilă. Acest tranzit poate intensifica discuțiile, ceea ce aduce un amestec de intransigență și competitivitate în comunicare.

În fiecare an, Neptun retrogradează pentru aproximativ șase luni, iar în acest an va rămâne retrograd până pe 8 decembrie, în Pești. Comparativ cu anii anteriori, efectele retrogradării sale nu vor fi atât de intense, deoarece Saturn se află și el în semnul Peștilor. Neptun induce haos și iluzii, în timp ce Saturn promovează organizarea și adevărul neîndulcit. Această combinație poate aduce o creștere a lucidității și a conștientizărilor asupra influenței pe care zona virtuală o are asupra noastră. Este important să fim atenți la riscul de dezinformare în această perioadă.

Previziuni axa destin-karmă pentru TOATE zodiile, valabile până în ianuarie 2025

Pe 6 iulie, avem o Lună Nouă benefică, în semnul Racului.

În momentul în care Soarele și Luna se întâlnesc în aceeași zodie și același grad, avem o Lună Nouă care simbolizează un nou început și aduce cu sine senzații și trăiri noi, reflectând energia prezentă în acel moment. În această perioadă, Luna Nouă este influențată pozitiv de Venus, ceea ce întărește atmosfera favorabilă pentru a iniția intenții și proiecte noi, în special în domeniile legate de familie, casă și stabilitate emoțională. Este un moment propice pentru a pune bazele unor schimbări și pentru a cultiva armonia în viața personală.

Luna Nouă în Rac pe 6 iulie. Cum să valorifici această energie specială și benefică?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel