Horoscop săptămâna 10-16 octombrie 2022. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare ZODIE - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop video 10-16 octombrie. Urmează un careu de temut: între Marte și Neptun. 

Despre actualele și viitoarele tranzite astrologice

Revenirea lui Mercur în Balanță de pe 11 octombrie aduce negocierea, diplomația și manierele în prim-plan. Până și cei mai agresivi își vor da seama că vor avea mai mult de câștigat cu vorbe frumoase. Estetica comunicării ne va preocupa. Cu siguranță, vom fi și mai evitanți. Va dura până când vom găsi decizia corectă, situația de tip win-win.

Iar cu Marte în Gemeni, comunicarea va fi mai eficientă și se va învârti în jurul lui „CUM SĂ”. Cum să fac să rezolv, cum să găsesc soluții, cum să câștig mai mulți bani și așa mai departe. După cum spuneam, energia Gemenilor iubește curiozitatea, așadar ea diversifică, schimbă, încearcă. Putem să ne lansăm în mai multe direcții, să vedem ce idei de afaceri ne-ar putea veni și să „ciupim” câștiguri din mai multe părți. 

Ceres tranzitează Fecioara, semnul perfecțiunii, dar și al criticii și al pragmatismului, fapt care ne invită să facem ceva practic cu viața, temerile și grijile pe care le tot propagăm. Ceres va rămâne în Fecioară până pe 19 decembrie 2022. Acolo pe unde trece Ceres, mai precis în casa astrologică respectivă, ne indică un prea-plin al grijilor și al fricilor din care ar trebui nu doar să tăiem, ci și să facem ceva și să le transformăm, să le dăm o notă productivă, așa cum ar face o Fecioară practică. 

Cu Venus în Balanță până pe 23 octombrie, ne dăm seama că în următoarea perioadă vom vedea multe negocieri, însă cu acest semn, e posibil ca aparențele să fie înșelătoare. Fiind vorba despre diplomație, adevăratele gânduri, păreri și intenții pot fi cu ușurință ascunse în spatele unui zâmbet. Așadar, chiar dacă avem în față o energie a feminității și a frumuseții, e posibil să ne aflăm și în fața uneia a ezitării și a nehotărârii. 

Luna Plină din Berbec de astăzi va cotinua să producă efecte și săptămâna viitoare. S-ar putea ca furia să fie amplificată fără motive serioase. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel