Horoscop săptămâna 13-19 iunie 2022. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare ZODIE / ascendent - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămânal. Urmează Luna Plină în Săgetător și o conjuncție Marte-Chiron în semnul Berbecului. 

Conjuncție Venus-Uranus în semnul Taurului

Astăzi avem o conjuncție între Venus și Uranus în semnul Taurului. E posibil să avem parte de schimbări neașteptate pe plan amoros, dar și financiar. „Coup de foudre” (cum zic francezii) ne lovește. Ne îndrăgostim la prima vedere și nu știm ce se întâmplă cu noi, de ce ne pierdem deodată capul. Pe de altă parte e posibil să ne vină să rupem relațiile din senin, să simțim o puternică nevoie de independență pe plan amoros. 

Uranus înseamnă surpriză, neobișnuit, independent, nonconformism, dar și știință, lumină, electricitate, spontaneitate, revoluție, autenticitate, inovație, rupere bruscă. 

Venus este responsabilă de iubire, plăcere, resurse și bani, iar Taurul este un semn de pământ stabil, fixist, rigid, dornic de confort, ține de siguranță, nu vrea să renunțe, ține cu dinții de orice, nu îi plac crizele, nu îi place stabilitatea și vrea să aibă totul aranjat. Așadar, iubirea și resursele vor fi luate pe sus, vor fi zguduite. 

Cele mai importante evenimente astrologice ale săptămânii viitoare

Pe 13 iunie, Mercur reintră în semnul Gemenilor. Să ne amintim că de aici și-a început retrogradarea pe 10 mai. Vom avea o minte mult mai activă, vom fi curioși, vom putea jongla cu mai multe situații în același timp. Atenție că, deși nu mai este retrograd, Mercur va mai face show până pe 5 iulie când va intra în Rac, semn necontaminat. 

Pe 14 iunie avem o Lună Plină, de data aceasta în semnul Săgetătorului. Și va fi în careu cu Neptun. Cei cu marcaj mobil(Gemeni, Fecioară, Gemeni, Săgetător) vor resimți serios acest eveniment. Vor fi obligați să își dea seama dacă se încred în cine și în ce trebuie. Careul Lunii Pline cu Neptun le poate aduce unele dezamăgiri. Dacă vor reuși să se desprindă de ideile învechite, sextilul Lunii cu Saturn îi va ajuta să își contruiască un nou set de credințe și principii. 

Acel moment din an în care ne dăm seama dacă am avut dreptate dintr-un punct de vedere. Sau când hotărâm să facem următorul pas într-un anumit domeniu. Va fi destul de greu să fim siguri pe ceea ce decidem. Vom înota în gol. 

Pe 15 iunie avem o conjuncție între Marte și Chiron în semnul Berbecului. Chiron ne arată o traumă, iar Marte ține de identitate și agresivitate. O asemenea conjuncție aduce la suprafață momentele în care am fost minimizați, din cauza cărora am strâns multă furie. Celor care se știu că au acumulat multe frustrări, le recomand să găsească un instrument prin care să își transfome furia interioară în ceva folositor. 

Pe 16 iunie, Soarele din Gemeni face un careu cu Neptun din Pești și un trigon cu Saturn din Vărsător. Dacă era doar primul aspect, ar fi fost o zi mai periculoasă pentru că am fi fost predispuși doar la a decepționa sau la a fi dezamăgiți. Dar Saturn ne ajută să acționăm în mod matur, adică să nu ne victimizăm. 

Pe 19 iunie, Venus din Taur face careu cu Saturn din Vărsător și un sextil cu Neptun. În primă fază, ne vom îndoi de propria valoare, după care vom căuta căi de alinare a sufletului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel