Horoscop săptămâna 13-19 martie 2023. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 12 Martie 2023, 16:36 | Categorie: Horoscop săptămânal
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămânal. Ne pregătim de intrarea lui Pluto în Vărsător!

Zilele trecute am avut parte de primul eveniment major din 2023 - intrarea lui Saturn în Pești. Până în 2026, acest tranzit va da un reset planetei. 

Pentru mai multe detalii: Cum va schimba lumea tranzitul lui Saturn în Pești, din martie 2023?

Tranzitul lui Saturn în Pești de pe 7 martie. Previziuni complete pentru TOATE zodiile

Calendarul următoarelor evenimente marcante din 2023

23 MARTIE: PLUTO INTRĂ ÎN VĂRSĂTOR

Deocamdată pentru o scurtă perioadă. Adică până pe 11 iunie. Vom avea un teaser la adevăratul tranzit. Pluto reprezintă controlul și schimbările radicale, iar Vărsătorul se referă la viitor și tehnologie. Deci vom începe să conștientizăm că tehnologia este adânc îndrădăcinată și că dependeța noastră de ea nu mai poate fi negată. Teme precum libertatea personală, drepturile egale și comunitatea vor fi la ordinea zilei. 

16 MAI: JUPITER INTRĂ ÎN TAUR

Planeta abundenței intră în semnul care adoră cel mai mult resursele concrete. Pe plan personal, vom fi preocupați de a ne crește veniturile, dar și de a economisi. Pe plan mondial, acest tranzit ne va obliga să găsim alte surse de energie, să ne schimbăm sistemul de valori, dar și să ținem mai mult ca niciodată la granițe, la limitele teritoriale. Ne vom întoarce din nou la munca pământului. Agricultura va trebui modernizată. 

23 IULIE: VENUS ÎȘI ÎNCEPE RETROGRADAREA ÎN SEMNUL LEULUI

Până pe 4 septembrie, relațiile personale vor fi testate. De altfel, vara anului 2023 va fi destul de incendiară din punct de vedere amoros! Venus retrogradă poate (re)aduce oameni în viața noastră care nu sunt neapărat meniți să devină partenerii noștri oficiali, ci mai degrabă să ne învețe de ce anume avem nevoie pentru o relație sănătoasă și autentică. Mulți vor avea de-a face cu o dragoste de-o vară!

3 OCTOMBRIE: LILITH INTRĂ ÎN FECIOARĂ

Acest tranzit ne va arăta că nimeni nu ne ridică statuie în fața locului de muncă. Mulți vor descoperi că exagerează cu munca și că o fac din cauza unor frici profunde. De asemenea, ipohondria va fi la ordinea zilei. Am putea spune că Lilith în Fecioară ne va învăța să ne ocupăm mai mult de prevenție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play