Horoscop săptămâna 14-20 noiembrie 2022. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare ZODIE - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămânal. Urmează evenimente pozitive. 

Despre următoarele evenimente astrologice

16 NOIEMBRIE: VENUS INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR

După câteva săptămâni în care a parcurs tenebrele Scorpionului, iată că vine vremea în care Venus să zboare. În astrologie, Venus ține de plăcere, feminitate, iubire, bani, sentimente, valori și relații. Iar semnul Săgetătorului este unul filosof, credincios, intelectual, exuberant, aventuros, corect și optimist. Vom iubi optimismul. De asta și avem nevoie în această perioadă tulbure. Să credem cu tărie că totul va fi bine. Fără a avea neapărat dovezi. Pur și simplu să privim cu încredere viitorul apropiat.

17 NOIEMBRIE: MERCUR INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR

Vom observa o schimbare serioasă în modul nostru de a comunica. Procesele mentale se vor transforma. Mintea va fi mai activă. Cuvintele vor fi mai pompoase. În discursul nostru, se vor strecura: optimismul exagerat, curiozitatea intruzivă, ideile mărețe, o viziune îndrăzneață, subiecte filosofice. Vom vorbi câte-n lună și în stele despre adevăr.

Tranzitul lui Mercur în Săgetător ne va provoca să devenim mai înțelepți, să purtăm adevărate dezbateri despre libertate și drepturi egale. Vom face pe lupii moraliști. Nu ne vor interesa detaliile pe care le vom considera superficiale, ci doar planurile grandioase. Vom fi mânați de o sete de cunoaștere rar întâlnită. Și cum Mercur va fi într-un semn de foc, nu vom ține cont deloc de proverbul “Graba strică treaba“. În plus, vom fi amuzanți și vom spune multe bancuri.

22 NOIEMBRIE: SOARELE INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR

După Venus și Mecur, iată că și Soarele își începe tranzitul în cea de-a noua zodie. Încep pregătirile pentru sărbători, freamătul pentru cumpărarea cadourilor, examenele. De asemenea, inițiem trecerea către iarna astronomică. 

24 NOIEMBRIE: LUNA NOUĂ ÎN SĂGETĂTOR

Evenimentul acesta poate fi începutul unui nou capitol în viața noastră, indiferent de ce se întâmplă acum în lume. Și totul va porni de la regăsirea credinței. Și când spun asta, nu mă refer neapărat la apartenența unei religii, ci la credința interioară. Fără ea nu putem face nimic. Avem nevoie de optimism, însă unul cumpătat sau bazat pe date concrete. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel