Horoscop săptămâna 15-21 aprilie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Previziuni astrale. Avem în față poate cea mai importantă săptămână din 2024, conform teoriei astrologice. 

Pe 21 aprilie, va avea loc conjuncția istorică Jupiter-Uranus în semnul Taurului, evenimentul cheie din 2024.

Jupiter, considerat Marele Benefic, îl reprezintă cu Zeus, zeul zeilor. Acesta are legătură cu abundența, expansiunea, educația, progresul și depășirea limitelor. Zeus era cel care le seta muritorilor legi după care să trăiască.

Uranus este Zeul cerului, al universului. El este asociat cu deșteptarea, inteligența, independența, instabilitatea, genialitatea, inovația, schimbarea și rebeliunea.  În mitologie, Uranus era bunicul, iar Jupiter nepotul. Când cei doi se întâlnesc, avem o discuție și o negociere între cele două generații.

Bunicul și nepotul trebuie să găsească o cale spre progres, dar una în beneficiul amândurora. Este necesar să ajungă la un numitor comun. Și va fi destul de greu. Unul este prea conservator și pragmatic, celălalt prea nerăbdător și dornic de schimbare. Bunicul se gândește la pensie și investiții sigure, nepotul la criptomonede și monedă digitală. 

Previziuni astrale 15-21 aprilie 2024. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

Arhetipul Taurului este cel al banilor, al confortului, al resurselor

Când această conjuncție are loc, apar idei geniale și schimbări nemaiîntâlnite, dar și evenimente care pe moment nu ne plac. Fiind diferența de mentalitate dintre cele două generații și întâlnirea având loc în Taur, există o rezistență în plus.

Conjuncția dintre cei doi aștri nu va afecta doar piețele financiare, modul în care ne raportăm la resurse, ci și volatilitatea vieții cotidiene. Dacă până acum ceva timp, ne construiam viața după anumiți piloni/ tipare sigure, acum nu se mai poate. Suntem nevoiți să ne schimbăm permanent, să nu mai fim nostalgici și să și riscăm din când în când. De altfel, după ultima dată când a mai avut loc acest eveniment, în 1941, lumea a avut parte de un proces de transformare  memorabil în ceea ce privește piața muncii, industrializarea, accesul la tehnologie. 

Nativii Taur, Scorpion, Leu și Vărsător vor fi cei mai afectați. Viața acestora poate fi luată pe sus într-un mod neprevăzut. Cu toate acestea, evenimentul istoric îi va învăța că orice criză este de fapt o oportunitate. 

Vezi și Calendar astrologic 15-21 aprilie 2024: Marea Conjuncție Jupiter-Uranus 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel