Horoscop săptămâna 15-21 august 2022. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare ZODIE / ascendent - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 14 aug 2022, 14:49 | Categorie: Horoscop săptămânal
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămâna 15-21 august. Principalul eveniment este intrarea lui Marte în Gemeni. 

 

Aniversăm proiectul Astrosens! Și cu această ocazie, vă oferim Horoscop 2023(premieră și exclusivitate). 

Mai multe detalii --> AICI

Despre următoarele evenimente astrologice

Pe 15 august, Marte face un trigon cu Pluto. Înainte de a părăsi semnul Taurului, planeta acțiunii se asigură încă o dată că a lăsat urme serioase după 5 iulie. Mai ales în ceea ce privește pragmatismul. Pentru că cele mai recente vești au fost în mare parte despre deciziile financiare, luate atât la nivel național, cât și mondial. Pluto nu vrea decât să adauge greutate acestora. 

Genul acesta de aspect aduce determinare, pasiune și chef de a reuși. Dar în propriul ritm, mai ales pentru cei cu marcaj de pământ în astrogramă. 

Pe 16 august, Mercur din Fecioară face un trigon cu Uranus din Taur. Găsim idei inovatoare, soluții originale, ne permitem să nu urmăm căile bătătorite și suntem mai deschiși față de schimbări. Mai ales la nivel profesional. Un aspect bun pentru cei care doresc să își schimbe strategia financiară. 

Pe 18 august avem unul dintre cele mai norocoase aspecte din teoria astrologică. Trigon între Venus, Micul Benefic, și Jupiter, Marele Benefic. O zi foarte bună pentru manifestarea iubirii, a afecțiunii și a generozității. Atât față de noi, cât și față de cei dragi. Să nu uităm că aspectul se petrece pe semne de foc, deci vom avea de-a face și cu o tendință demonstrativă. Dacă ai avut nevoie de o porție sănătoasă de încredere pentru a lua o decizie, o poți lua pe 18 august. 

Pe 20 august, Marte își începe tranzitul în Gemeni. Și aduce nevoia de a căuta alte soluții atât la problemele vechi, cât și cele actuale. Și să acționăm fără un obiectiv clar. Haosul, cuvintele, lipsa așteptărilor și dorința de a face schimbări vor fi armele noastre cele mai folositoare. Marte stă de obicei aproximativ două luni într-un semn, dar de data aceasta va rămâne în Gemeni până pe 25 martie 2023. Ce vom învăța: că nu ne trebuie mult/totul pentru a începe ceva nou. Putem porni la drum cu puțin. 

Pe 21 august, Mercur din Fecioară face o opoziție cu Neptun din Pești. Până și cei mai logici și analitici oameni pot avea momentele lor de slăbiciune. Confuzia nu este neapărat ceva negativ. Poate aduce chiar vindecare. Atenție la promisiunile partenerilor!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play