Horoscop săptămâna 17-23 ianuarie. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Daniela Simulescu/ Foto emisiune
Daniela Simulescu/ Foto emisiune

Horoscopul săptămânii 17-23 ianuarie. Urmează Luna Plină în Rac. 

Vezi previziunile astrologului Daniela Simulescu: 

 

Despre următoarele aspecte astrologice importante

Fără îndoială, unul dintre cele mai marcante evenimente ale primei luni din 2022, este Luna Plină din Rac de pe 18 ianuarie. Nu vom avea de-a face cu o Lună Plină simplă deoarece Soarele va fi conjunct cu Pluto. Deci mulți oameni vor fi puși în fața unui ultimatum.

Lui Pluto nu îi plac jumătățile de măsură și preferă să dărâme ceva de care tragi cu dinții deși nu îți face bine. Dacă nu te predai singur, riști să te trezești cu o criză intensă.

Eomțiile noastre vor fi haotice și vom lua totul într-un mod prea personal. Vor exista factori declanșatori la orice pas în jurul nostru. Mai ales în cadrul familiei sau la serviciu. 

Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj(zodie, planete personale, unghiuri, noduri) cardinal: Berbec, Rac, Balanță, Capricorn.

Berbec / cei cu ascendent în Berbec

Este adevărat că mai întâi se vor întâmpla lucruri acasă, cu Luna Plină în Rac, în casa a 4-a, astfel încât îţi dai seama de cine eşti tu, de câtă putere ai, de cum îţi poţi ajuta părinţii, copiii, familia. Este un moment bun în care să laşi trecutul şi să vezi cine eşti acum şi să vezi cum te construieşti.

Rac / cei cu ascendent în Rac

Partenerul! Cine este partenerul vostru? E al vostru? L-aţi luat că a vrut societatea? L-aţi luat că a vrut familia sau l-aţi luat că aţi vrut voi? Ia, daţi-vă voi seama ce s-a întâmplat acolo. Sau partenerul se trezeşte dintr-o dată şi vrea altceva, ori se schimbă radical.

Balanţă / cei cu ascendent în Balanţă

Poate sunteţi într-un moment bun din punctul de vedere al carierei, dar dacă nu este cazul, dar simţiţi că trebuie să trageţi mai mult la muncă şi acasă mai puţin, e o problemă acolo şi bine aţi face să nu fugiţi de ea.

Capricorn / cei cu ascendent în Capricorn

Această conjuncţie mai vorbeşte şi despre o nevoie de a nu mai lua decizii pentru alţii. Dacă alţii din viaţa voastră nu se descurcă, fie familie, parteneri, copii, nu mai luaţi decizii pentru ei. Luaţi decizii doar pentru voi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel